-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 26

SEL rengs koncertą Vilniuje: paskelbta data ir itin maža kaina už bilietus

Grupės SEL gerbėjai, kurie norėjo apsilankyti specialiame grupės koncerte Klaipėdoje, liepos 8-ąją, bet neturėję galimybių ten atsidurti, gali džiaugtis. Egidijus Dragūnas paskelbė, kad jo vadovaujama grupė surengs analogišką šou ir Vilniuje.
SEL pasirodymas
SEL pasirodymas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Be to, kritikuodamas Lietuvos valdžią dėl nuolat augančių kainų E.Dragūnas nusprendė pamaloninti gerbėjus ir pirmuosius bilietus parduoti už juokingai mažą kainą.

„Dabartinė situacija su kainomis Lietuvoje, mūsų visų mylimoje šalyje, mane privertė priimti sprendimą parduoti pirmuosius bilietus į SEL koncertą Vilniuje, rugsėjo 2-ąją, Kalnų parke, už itin žemą kainą – 13 eurų, – sako Egidijus. – Maža kaina itin aktuali jauniems žmonėms, kurie nori lankytis tokiuose koncertuose, bet neturi tam pakankamai lėšų. Aš noriu, kad žmonės jaustų kaifą.“

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas

E.Dragūnas pasakoja, kad Vilniuje gerbėjai galės pamatyti tą patį šou, kokį jis su muzikantų grupe surengs ir Klaipėdoje, liepos 8-ą dieną. Susirinkusieji galės grožėtis ne tik muzika, bet ir išskirtine scena-robotu. Ji prilygsta 8 aukštų dydžio namui. Toks sceninis sprendimas – unikalus. Jo dar niekada neturėjo nei Lietuvos, nei pasaulinio lygio žvaigždės.

Taip pat jau yra aišku, kad SEL koncertuose Klaipėdoje ir Vilniuje skambės ne tik geriausi visų laikų SEL hitai, tačiau ir naujas kūrinys, prie kurio šiuo metu dirba E.Dragūnas.

SEL koncertas Vilniuje, Kalnų parke – jau rugsėjo 2-ąją, šeštadienį. Bilietų prekyba prasideda penktadienį, gegužės 26-ąją, nuo 14:00 per bilietai.lt. Bilietų už 13 eurų kiekis ribotas.

TAIP PAT SKAITYKITE: 41-ąjį gimtadienį Egidijus Dragūnas atšventė koncertuodamas krepšinio elitui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius