Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

6-metės Johannos Colon šokis pagal Arethos Franklin kūrinį „Respect“ tapo tikru interneto hitu

Mažoji Johanna Colon žino, kaip užkariauti publikos dėmesį. Šešerių amerikietė savo šokiu papirko milijonus žmonių visame pasaulyje.
Johanna Colon (viduryje)
Johanna Colon (viduryje) / „Youtube“ stop kadras
„Youtube“ stop kadras/Johanna Colon (viduryje)
„Youtube“ stop kadras/Johanna Colon (viduryje)

Jos mama Elissa internete išplatino vaizdo įrašą, kuriame Johanna drauge su dar dviem mergaitėmis atlieka ne visai vaikišką, ir net kiek grubiai atrodantį šokį pagal 7-ajame dešimtmetyje išpopuliarėjusį Arethos Franklin kūrinį „Respect“. Šis vaizdo įrašas socialiniuose tinkluose tapo tikru hitu – vos per dvi dienas jis sulaukė trijų milijonų peržiūrų.

Šokis kupinas komiškų, ironiškų manierų ir iš pirmo žvilgsnio atrodo ne visai vaikiškas. Tačiau Johannai tai – nė motais. Artistiška mergaitė pakerėjo tiek vaikus, tiek suaugusiuosius.

Duodama interviu portalui abc11.com, Johannos mama užsiminė, kad šokis mergaitei – mėgstamiausia jos saviraiškos priemonė. Be to, ir puikus prasiblaškymas nuo kasdienybės.

Jaunėlis Johannos brolis turi įgimtą žarnyno ligą, jam reikia nuolatinės medikų priežiūros, berniukas guli ligoninėje, jam atlikta ne viena operacija. Mergaitė labai rūpinasi savo broliu, skiria jam daug dėmesio. „Ji praleidžia daug laiko prižiūrėdama savo brolį lankydama jį ligoninėje. Šokdama ji leidžia sau atsipalaiduoti ir pajunta tikrą džiaugsmą“, – sakė Johannos mama Elissa.

Pamatykite originalų Johannos šokį ir įvertinkite patys:

VIDEO: Johanna channeling Aretha Franklin!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius