-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdinga Alos Pugačiovos anūko ir jo nuotakos vestuvių puota: žiūrėkite jaunųjų šokį ore

Rusijos pramogų pasaulyje – svarbus įvykis: estrados primadonos Alos Pugačiovos anūkas, lietuviško kraujo turintis muzikantas Nikita Presniakovas (26 m.) susituokė su įstabaus grožio modeliu ir „Instagram“ žvaigžde Aliona Krasnova (20 m.).
Kristina Orbakaitė su vyru Michailu Zemcovu, Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas, Nikita Presniakovas, Aliona Krasnova, Vladimiras Presniakovas, Filipas Kirkorovas
Kristina Orbakaitė su vyru Michailu Zemcovu, Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas, Nikita Presniakovas, Aliona Krasnova, Vladimiras Presniakovas, Filipas Kirkorovas / Instagram nuotr.

Dainininkų Kristinos Orbakaitės ir Vladimiro Presniakovo sūnus Nikita Presniakovas su turtingo verslininko dukra Aliona Krasnova vyru ir žmona tapo ketvirtadienį, liepos 27-ąją – dviese nuvyko į Maskvos santuokų rūmus ir įteisino civilinę santuoką.

TAIP PAT SKAITYKITE: Alos Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas vedė įstabaus grožio „Instagram“ žvaigždę

O pagrindinė vestuvių dalis buvo numatyta vakarop: Nikita ir Aliona santuokos įžadais ir amžinos meilės priesaikomis dar kartą apsikeitė po atviru dangumi, stebint gausiam būriui svečių.

#anrealwedding ????????????

A post shared by M A S H A ???? (@keksovaya) on

Pamaskvėje surengta puota Rusijoje jau dabar vadinama metų vestuvėmis: Nikitos ir Alionos vestuves rengė patys geriausi savo sričių profesionalai, o tarp svečių netrūko Rusijos pramogų pasaulio garsenybių – jiems laimės linkėjo ne tik garsūs jaunavedžių artimieji, bet ir Filipas Kirkorovas bei kitos rusų žvaigždės.

„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova
„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova

Vakarinės dalies metu Presniakovų ir Krasnovų šeimos jauniesiems skyrė jaudinančias kalbas. Čia taip pat porai laimės linkėjo ir Nikitos močiutė Ala Pugačiova, šventėje dalyvavusi su vyru Maksimu Galkinu.

Tačiau turbūt didžiausio dėmesio sulaukė Alionos ir Nikitos pirmasis, tiesiog kvapą gniaužiantis jaunųjų šokis.

Pora šį pasirodymą repetavo ilgą laiką kartu su cirko gimnastais ir savo šventėje atrodė kaip tikri artistai. Suskambus muzikai, jiedu pakilo į orą ir nustebino visus įspūdingu numeriu.

Žiūrėkite visus svečius pakerėjusį jaunavedžių šokį ore:

Viso vakaro metu svečių laukė staigmenos. Viena iš jų – baleto „Todes“ šokis, kuriame šokėjai buvo persirengę kosminiais kostiumais ir šviesiai išsidažę veidus.

Taip pat čia buvo paruošta nemaža muzikinė programa. Svečiai mėgavosi „Marsel“, „Nervy“ bei Kazachstano reperės Kristinos Si dainomis. Ant scenos lipo ir Nikitos mama Kristina Orbakaitė bei pats jaunikis – jis su draugais atliko mėgstamos grupės „Linkin Park“ kūrinį „In The End“, šitaip pagerbdamas prieš savaitę nusižudžiusį grupės lyderį Chesterį Benningtoną.

Susirinkusieji iš meniu galėjo rinktis daugiausiai daržovių ir žuvies patiekalų. Mėsos mylėtojai, žinoma, irgi nebuvo pamiršti – jiems paruošti įvairiausi kepsniai.

Nikitos ir Alionos vestuvių tema – paralelinė visata, o šią temą puikiai atspindintį šventės dekorą kūrė viena garsiausių Maskvos dekoratorių Lidija Simonova. Šventės svečiai buvo stebinami molekulinės virtuvės šedevrais ir barmenų šou. Vidurnaktį patiektas žymaus konditerio Renato Agzamovo kurtas tortas.

Instagram nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova
Instagram nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova
Instagram nuotr./Nikitos Presniakovo ir Alionos Krasnovos vestuvių tortas
Instagram nuotr./Nikitos Presniakovo ir Alionos Krasnovos vestuvių tortas

Nuotakos bei jos pamergių įvaizdį kūrė viena garsiausių Rusijos dizainerių Julija Prochorova, vadovaujanti „Beloe Zoloto“ mados namams, o jaunikį aprengė kylantis dizaineris Džemalas Machmudovas iš Gruzijos.

Puotoje dalyvavo apie 150 svečių, o kai kurie į šventę atskrido iš Amerikos – čia keletą metų gyveno ir mokėsi jaunikis.

15min primena, kad Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova kartu – apie trejus metus, nors pažįstami yra nuo vaikystės: Alionos tėvai turi vasarnamį Alos Pugačiovos kaimynystėje, tad jiedu praktiškai augo kartu. Pora jiedu tapo, kai Alionai buvo 17 metų ir ji mokėsi 11-oje klasėje – jos tėvas iš pradžių nebuvo patenkintas, kad dukra draugauja su šešeriais metais vyresniu vaikinu.

O ir pats Nikita dėl draugystės su moksleive buvo sulaukęs kritikos – kai pasidalijo pirma bendra jų nuotrauka socialiniuose tinkluose, jį užplūdo priekaištai dėl to, kad pernelyg žavisi mokinukėmis, ir kad labai jau greitai pamiršo savo buvusią meilę, su kuria buvo išsiskyręs tik prieš kelis mėnesius.

„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova
„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova

Nikita Alionai pasipiršo šių metų kovo 8-ąją, per merginos 20-ąjį gimtadienį. Ir nors tuokiasi jiedu būdami dar labai jauni, tačiau jau nekantrauja susilaukti vaikų.

Savo roko grupę „Multiverse“, kuri neseniai apšildė „Aerosmith“ koncertą Maskvoje, turintis Nikita Presniakovas yra vyriausias Kristinos Orbakaitės sūnus, kurio ji susilaukė su Rusijos muzikos žvaigžde Vladimiru Presniakovu. Rusijos estrados primadonos Alos Pugačiovos ir cirko artisto Mykolo Orbako dukra turi dar vieną sūnų Denį (19 m.) ir dukrą Klaudiją (5 m.).

„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova su jaunikio tėvais Vladimiru Presniakovu ir Kristina Orbakaite
„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova su jaunikio tėvais Vladimiru Presniakovu ir Kristina Orbakaite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius