-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie neatmeta galimybės užsiimti politika: domisi pabėgėlių problemomis

Holivudo žvaigždė Angelina Jolie svarsto pasukti į politiką. Aktorė juokauja, jog yra pakankamai kieta užsiimti politika, neretai pasižyminčia kovomis be taisyklių.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Interviu BBC radijui A.Jolie, kuri taip pat yra Jungtinių Tautų vyriausiojo pabėgėlių reikalų komisaro biuro (UNHCR) specialioji pasiuntinė, sakė, jog yra pajėgi „daug pakelti“. Tai ji sakė veikiausiai turėdama galvoje savo sudėtingas skyrybas su Bradu Pittu.

Paklausta, ar galvoja apie galimybę užsiimti politika, 43 metų „Oskaro“ laureatė sakė: „Sąžiningai darysiu visa, kas, mano nuomone, gali iš tiesų atnešti permainų“.

Trumpam BBC laidos „Today“ kviestine redaktore tapusi A.Jolie jai skirtą eterio laiką nusprendė skirti pabėgėlių Artimuosiuose Rytuose problemoms aptarti.

Pasisakyti jos laidoje aktorė taip pat pakvietė Kinijos menininką disidentą Ai Weiwei bei šių metų Nobelio taikos premijos laureatą Kongo mediką Denisą Mukwege.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius