Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Balandžio 1-ąją nevykusiai papokštavusios žvaigždės: apie ką jos meluoja dažniausiai?

Balandžio 1-ąją tikėtis reikia tik vieno – pokštų. Tik ar jie bus vykę, ar dėl jų pajausime svetimą gėdą, priklauso nuo to, kaip gerai pokštas yra apgalvojamas. Šią dieną paminėti mėgsta ir garsios užsienio asmenybės, tačiau kaip ir mes, kartais savo pokštais jos prašauna pro šalį.
Gwen Stefani, Lindsay Lohan
Gwen Stefani, Lindsay Lohan / Vida Press nuotr.

Štai keletas įžymybių balandžio 1-osios pokštų, įplieskusių neigiamas reakcijas.

Kim Jae-joongas

Pernai atlikėjas Kim Jae-joongas, geriau žinomas kaip Jaejoongas iš korėjiečių popmuzikos grupės JYJ, nemalonių reakcijų sulaukė pajuokavęs apie jam diagnozuotą koronavirusą, rašo Mirror.co.uk.

Socialiniame tinkle vaikinas rašė užsikrėtęs COVID-19 ir gulintis „ligoninėje Japonijoje“, o klastingą virusą teigė pasigavęs „ignoravęs vyriausybę“ ir elgęsis „neatsakingai“.

Vida Press nuotr./Kim Jae-joongas
Vida Press nuotr./Kim Jae-joongas

Atlikėjo pranešimas buvo publikuotas naujienų portaluose, nerimavo ir Jaejoongo gerbėjai, jo paskyrą užtvindę žinutėmis, liepiančiomis daugiau papasakoti apie užsikrėtimą.

Tačiau išaiškėjus tiesai, dainininkas ištrynė sąmyšį sukėlusį įrašą ir „nuoširdžiai atsiprašė“. Po to jis dalijosi informacija, kaip svarbu yra saugotis viruso.

Piersas Morganas

2019 m. skandalingai pagarsėjęs Piersas Morganas vis dar buvo vienas iš laidos „Good Morning Britain“ vedėjų, kai eterio metu balandžio 1 d. pranešė kursiantis naują projektą, kuriuo mes iššūkį sero Alan Sugaro BBC klasika laikomam „The Apprentice“.

Ekrane pasirodžius pavadinimui, Piersas per į studiją atsineštą garsiakalbį pranešė, kad projektas vadinsis „The Assistant“.

Šį pokštą matę žiūrovai socialiniuose tinkluose jį pavadino „prastu“ ir „neskoningu“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Piersas Morganas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Piersas Morganas

Justinas Bieberis

Ir štai atėjo metas pranešimams apie netikrus nėštumus. Popmuzikos atlikėjas Justinas Bieberis kontroversijos centre atsidūrė 2019 m., balandžio 1-ąją pasidalijęs kūdikio skenogramos atvaizdu be jokio prierašo, taip neva paskelbdamas, kad su sutuoktine Hailey Bieber laukia šeimos pagausėjimo.

Vieni dainininko gerbėjai sveikino tėčiu tapsiantį Justiną, tačiau kiti, prisiminę, kokia tada buvo data, abejojo šia žinia.

Žinant, kad tokie pokštai apie nėštumus – dažni, be to, jie skaudina pastoti negalinčius asmenis, Justinas Bieberis netrukus buvo sukritikuotas.

Ilgai nelaukęs ir pripažinęs klaidą, vaikinas atsiprašė tiek drauge su juo besidžiaugusių, tiek nėštumu abejojusių gerbėjų, vaikų trokštančių, bet jų susilaukti negalinčių porų.

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Hailey Baldwin

Gwen Stefani

Anksčiau nei Justinas Bieberis, kad laukiasi atžalos savo sekėjus apgauti bandė Gwen Stefani.

Dar 2016 m. trijų vaikų mama pasidalijo kūdikio sonograma, prie kurios parašė „Tai mergaitė“.

„Manai, kad tai juokinga. Pagalvok apie moteris, susidūrusias su nevaisingumu. Tai NE balandžio 1-osios pokštas. Tai kurios nors moters svajonė. Iš tavęs to nesitikėjau“, – paaiškėjus, kad tai tebuvo pokštas, rašė viena dainininkės gerbėja.

Lindsay Lohan

Rodos, pokštai apie nėštumus – itin mėgstami tarp žvaigždžių. Dar 2013 m. juo pasinaudojo Lindsay Lohan, tviteryje parašiusi: „Oficialu. Nėščia“.

Nors žinutę aktorė paviešino gan vėlai, didžiojoje dalyje pasaulio kalendoriai tada jau rodė balandžio 2 d. datą, žvaigžde patikėjo nedaugelis.

„Su balandžio 1-ąja. Kur visų jūsų humoro jausmas?“ – rašė ji, sulaukusi neigiamų komentarų lavinos ir ištrynusi ankstesnį įrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius