Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Bradui Pittui į porą peršamos ir Sienna Miller, ir Elle Macpherson: meiliai burkavo su abiem

Pramogų pasaulis ir gerbėjai jau užtektinai apverkė Holivudo superžvaigždžių Brado Pitto (53 m.) ir Angelinos Jolie (42 m.) skyrybas – abiem pradėta ieškoti naujos poros. Į neužimtų vyrų gretas grįžęs Bradas Pittas – itin geidžiamas moterų laimikis, tad nieko nuostabaus, jog jam į porą peršamos viena už kitą įspūdingesnės garsios damos.
Sienna Miller, Bradas Pittas ir Elle Macpherson
Sienna Miller, Bradas Pittas ir Elle Macpherson / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Pirmiausiai kalbama apie britų aktorę ir stiliaus ikoną Sienną Miller (35 m.) – apie tarp jos ir Brado Pitto užsimezgusį romaną kalbama nuo balandžio. Ir nors ji pati tokias kalbas vadino absurdiškomis ir kategoriškai neigė tariamą romaną, vis tik praėjusį savaitgalį suteikė progą apie tai pakalbėti iš naujo.

Tiek ji, tiek Bradas Pittas praėjusį savaitgalį linksminosi Glastonberio muzikos festivalyje, kur buvo pastebėti labai meiliai burkuojantys VIP zonoje. Kaip praneša „The Sun“, šeštadienį paryčiais juodu matė besilaikančius už rankų ir glostančius vienas kitą. Viename VIP vakarėlyje jiedu susitiko 3 val. ryto ir, liudininkų teigimu, „Bradas ir Sienna negalėjo atitraukti rankų vienas nuo kito – lietė ir glostė vienas kitą bet kokia pasitaikiusia proga. Jie atrodė labai jaukiai“. Dar kitas liudininkas „Daily Star Online“ sakė, kad matė juodu ir intymesnę akimirką – besibučiuojančius.

Abiejų aktorių atstovai atsisako komentuoti jų santykių statusą.

15min primena, kad Bradas Pittas ir Sienna Miller kartu dirbo prie filmo „Prarastasis miestas Z“ („The Lost City of Z“) – Sienna jame vaidino, o Bradas buvo vienas iš prodiuserių. Gandų apie tarp jų neva užsimezgusį romaną sklandė dar ir filmuojant šią juostą – tuo metu Bradas Pittas ir Angelina Jolie dar nebuvo išsiskyrę. Tiesa, tąkart į šiuos gandus niekas rimtai nežiūrėjo, o ir pati Sienna iš tokių kalbų juokėsi – viename interviu ji sakė, kad su Bradu, kaip filmo prodiuseriu, buvo susitikusi tik du kartus, o filmavimo aikštelėje jo apskritai nebuvo. Dar kartą apie jų romaną prabilta balandžio mėnesį po filmo premjeros, kuomet jiedu buvo pastebėti kartu vakarieniaujantys Los Andžele.

„Scanpix“/AP nuotr./Bradas Pittas ir Sienna Miller balandį filmo „Prarastasis miestas Z“ premjeroje Los Andžele
„Scanpix“/AP nuotr./Bradas Pittas ir Sienna Miller balandį filmo „Prarastasis miestas Z“ premjeroje Los Andžele

Kuo čia dėta Elle Macpherson?

Kol spėliojama, yra kas nors tarp Siennos Miller ir Brado Pitto, ar nėra, aktorius peršamas dar ir su kita garsia moterimi – australų supermodeliu Elle Macpherson (53 m.).

Kaip praneša žurnalas „New Idea“, Elle Macpherson ir Bradas Pittas neseniai, dar prieš Glastonberio festivalį, buvo pastebėti Holivude.

„Jie neabejotinai atrodė meiliai drauge – lyg pora per jaukų pasimatymą, – žurnalui pasakojo liudininkas. – Ji dažnai lietė jo ranką, koketiškai kedeno savo plaukus – flirto buvo labai nemažai. O jis juokėsi iš visko, ką ji pasakydavo, ir buvo prie jos palinkęs labai arti.“

Žinia apie įtartiną Elle Macpherson ir Brado Pitto susitikimą, kuris priminė pasimatymą, pasklido neilgai trukus po to, kai buvo pranešta apie supermodelio skyrybas su milijardieriumi Jeffu Sofferiu.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Elle Macpherson ir Jeffas Sofferis
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Elle Macpherson ir Jeffas Sofferis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius