-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Brangioji, aš sumažinau vaikus“ žvaigždė sugrįžta: vaidins populiaraus filmo tęsinyje

Brangioji, jis sugrįžta! Aktorius Rickas Moranis, 1989-ųjų filmo „Brangioji, aš sumažinau vaikus“ žvaigždė, į ekranus sugrįš pastarosios kino juostos tęsinyje, CNN atskleidė šaltinis.
Aktorius Rickas Moranis
Aktorius Rickas Moranis / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Holivudas Kinas

Naujame „Shrunk“ pavadintame filme taip pat vaidins aktorius Joshas Gadas, žinomas kaip animacinio filmo „Ledo šalis“ personažo besmegenio Olafo įgarsintojas.

Kino milžinė „Disney“ į CNN prašymus pakomentuoti šią informaciją neatsakė.

Vida Press nuotr./Aktorius Rickas Moranis
Vida Press nuotr./Aktorius Rickas Moranis

Kol kas nežinoma, kokie aktoriai prisijungs prie R.Moranis ir J.Gado bei koks bus filmo siužetas, tačiau vien tik žinios, jog į ekranus sugrįš ikoniškas personažas, dėl kurio išradimo vaikai ir tapo dydžio sulig skruzde, su šiuo filmu užaugusiems kino mėgėjams pakanka.

„Tai tikrai buvo komandinis darbas, – tviteryje rašė J.Gadas, pasidalijęs pranešimu apie R.Moranis sugrįžimą. – Tačiau galutinis rezultatas yra toks, kad taip – Rickas Moranis sugrįžta ir aš (bei daugelis kitų žmonių) negalime būti labiau laimingi.“

„Brangioji, aš sumažinau vaikus“ premjera įvyko 1989-aisiais. Jame R.Moranis vaidino sutuoktinį, tėvą ir išradėją, kurio eksperimentinė sumažinimo mašina jo ir du kaimynų vaikus paverčia miniatiūrinėmis versijomis.

Filmas turi du tęsinius „Brangioji, aš padidinau vaiką“ ir „Brangioji, mes susimažinome“, tačiau jie nebuvo tokie sėkmingi kaip originalas.

R.Moranis 9-ajame ir 10-ajame dešimtmečiuose suvaidino keliose itin populiariose juostose, tokiose kaip „Vaiduoklių medžiotojai“, „Ak, jau tie tėvai“, „Kosminiai kiaušiniai“, „Siaubų krautuvėlė“ ir kt.

Prieš kelis metus interviu „The Hollywood Reporter“ R.Moranis atskleidė porai dešimtmečių sustabdęs aktoriaus karjerą, kad galėtų auginti vaikus. Tačiau be darbo jis neliko – R.Moranis dirbo įgarsintoju.

Jo gerbėjai džiūgauja, kad pailsėjęs nuo kamerų R.Moranis sugrįš į kino ekranus, o jo, kaip teigiama, debiutas įvyks būtent „Disney“ kuriamame „Brangioji, aš sumažinau vaikus“ tęsinyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius