Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Buvęs Malaizijos karalius išsiskyrė su rusų gražuole Oksana Voevodina: santuoka truko metus

Sosto atsisakęs Malaizijos karalius ir Kelantano sultonas Muhammadas V (49) išsiskyrė su tituluota Rusijos gražuole Oksana Voevodina (26). Pranešama, kad santuoka netikėtai sugriuvo dėl poros kivirčų, kurie išprovokavo tris kartus pasakyti žodį „talak“ („skiriuosi“).
Kelantano sultonas Muhammadas V ir Oksana Voevodina
Kelantano sultonas Muhammadas V ir Oksana Voevodina / „Instagram“ nuotr.

Portalas „New Straits Times“ trečiadienį paskelbė, kad skyrybos užregistruotos liepos 1 d. Internete greitai pasklido skyrybų sertifikato kopija, kuri, kaip teigiama, yra autentiška ir atskleidžia papildomų detalių apie procesą.

Dokumente nurodoma, kad skyrybos įvyko paminėjus žodį „talak“ („skiriuosi“) tris kartus. Islamo valstybėse šis žodis reiškia griežtą ir nepakeičiamą skyrybų nuosprendį. Poros skyrybų procesas vyko Singapūre ir prasidėjo birželio 22 d.

„Instagram“ nuotr./Kelantano sultonas Muhammadas V ir Oksana Voevodina
„Instagram“ nuotr./Kelantano sultonas Muhammadas V ir Oksana Voevodina

Tačiau Kelantano vyriausiasis ministro pavaduotojas Datukas Mohdas Amaras Nikas Abdullah neigia kalbas apie poros skyrybas, nes negavo jokios oficialios informacijos.

„Kai žiniasklaidos atstovai mūsų paklausė apie sultono santuoką, mes negalėjome komentuoti, nes neturime jokios oficialios informacijos apie tai. Apie skyrybas sužinojome tik per socialinius tinklus, turint omeny ir tas, kurios buvo paskelbtos žurnalų pirmuose puslapiuose“, – žurnalistams sakė vyriausias ministro pavaduotojas.

Naujienos apie tai, kad pora suka skirtingais keliais, pasirodė praėjus dviems mėnesiams po poros naujagimio gimimo. Nors sultono „Istano“ rezidencija nepaskelbė oficialaus komentaro dėl skyrybų, tačiau išplatino pranešimą apie karališkųjų titulų naudojimą.

„Instagram“ nuotr./Oksana Veovodina su sūnumi
„Instagram“ nuotr./Oksana Veovodina su sūnumi

„Informuojame, kad niekas negali būti vadinamas Kelantano karaliene, Kelantano karaliumi, Kelantano sultonu be jokio oficialaus pareiškimo iš Kelantano Istano“, – skelbiama pranešime.

Skyrybų procesą išgyvenusi pora žiedus sumainė praeitų metų vasarį ir susituokė iškilmingoje ceremonijoje Maskvoje. Prieš įvykstant prabangioms vestuvėms Oksana priėmė islamo tikėjimą.

Be to, šių metų pradžioje paaiškėjo, kad Muhammadas V atsisakė karaliaus sosto. Savo sprendimo vyras nekomentavo, tačiau įtariama, kad prie to prisidėjo rusų gražuolė. Santuoka su karaliumi Oksanai nesuteikė jokio titulo, nes karaliene gali tapti tik iš tos pačios šalies kilusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius