Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi M.Trump patarėja – apie pirmosios JAV ponios santykius su podukra ir „Operaciją – blokas Ivankai“

Pirmą kartą privataus Melanios Trump gyvenimo šydą atidengs vienas artimiausiai su ja bendravęs žmogus. Pirmosios JAV ponios draugė ir buvusi patarėja Stephanie Winston Wolkoff ruošiasi pristatyti memuarus „Melania and Me“. Išskirtinėse jų ištraukose, paviešintose žurnale „Intelligencer“, moteris pasakoja apie bene labiausiai visus dominančius santykius su podukra Ivanka Trump.
Ivanka Trump, Donaldas Trumpas ir Melania Trump (2012 m.)
Ivanka Trump, Donaldas Trumpas ir Melania Trump (2012 m.) / Vida Press nuotr.

Stephanie Winston Wolkoff, buvusi „Met Gala“ prodiuserė ir inauguracinių renginių organizatorė, knygoje aprašo „nereikšmingus“ bandymus drauge su ponia Trump neleisti Ivankai, kurią Melania pravardžiavo „princese“, atsidurti geriausiose prezidento inauguracijos dienos fotografijose 2016-aisiais. Ši misija net turėjo atskirą pavadinimą – „Operacija – blokas Ivankai“.

O jos prireikė dėl to, jog pagal tai, kaip stipriai Ivanka Trump kišosi į inauguracijos dienos organizavimo reikalus, atrodė, jog prezidente išrinkta ji, o ne jos tėvas.

„Tačiau niekas neturėjo tiek drąsos jai to pasakyti. Melanios nedžiugino Ivankos bandymai koreguoti dienotvarkę ir ji to neleido daryti. Jai nepatiko ir Ivankos reikalavimas leisti jai drauge su vaikais žygiuoti parade Pensilvanijos aveniu“, – pasak žurnalo, rašė Stephanie Winston Wolkoff.

Vida Press nuotr./Melania Trump ir Ivanka Trump (2007 m.)
Vida Press nuotr./Melania Trump ir Ivanka Trump (2007 m.)

Paskutiniu lašu Melanios Trump kantrybės taurėje tapo jos buvusiai asistentei Ivankos Trump atsiųsta žinutė. Joje – šeimos apsupto Baracko Obamos nuotrauka per jo inauguraciją ir žodžiais „Gera šią ypatingą akimirką turėti šalia šeimą“.

Būtent tada pradėta vykdyti anksčiau minėta Stephanie Winston Wolkoff ir Melanios Trump inicijuota „Operacija – blokas Ivankai“. Moterys taip stengėsi, kad net iš naujo sudėliojo, kur turėtų stovėti kiekvienas gausios prezidento šeimos narys, jiems pozuojant oficialioms nuotraukoms. Svarbiausia buvo padaryti taip, kad podukra ir pamotė nestovėtų šalia.

„Melania buvo pasinėrusi į šią misiją. Bet mums atrodė, kad Ivanka neturėtų atsidurti dėmesio centre jos tėvo inauguracijos dieną“, – tęsė buvusi asistentė.

Tai nebuvo vienintelis kartas, kai Ivanka Trump bandė susižerti visą dėmesį, tačiau kitus jos bandymus moterys ignoravo arba iš anksto jiems paprieštaravo.

Jau anksčiau pirmajai šalies šeimai artimi šaltiniai pasakojo, jog ne paslaptis, kad Melania „nesibičiuliauja su trimis vyresniais Trumpo vaikais“.

Tuo tarpu Baltieji rūmai ne kartą neigė, kad tarp Melanios Trump ir Ivankos Trump jaučiasi trintis. Dar 2017-aisiais „Vanity Fair“ rašė, jog Ivanka įsikūrė viename prezidento rezidencijos vakarinio sparno kabinete ir bendravo su pasaulio lyderiais – atliko pareigas, įprastai atitenkančias pirmajai poniai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Senas Donaldo Trumpo įrašas apie kito politiko spenelius atsisuko prieš jį patį: taikinyje – dukra Ivanka

Niekas nenori gyventi Ivankos Trump bute Niujorke: antrą kartą mažina nuomos kainą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius