Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Cristiano Ronaldo Italijoje gyvens rūmuose su slaptais požeminiais išėjimais

Prieš dvi savaites oficialiai pranešta, kad portugalas Cristiano Ronaldo iš Madrido „Real“ keliasi į Turino „Juventus“. Po šios žinios daug kam parūpo, kur geriausias pasaulio futbolininkas gyvens žaisdamas Italijoje, ir vietos žiniasklaida mano tai išsiaiškinusi.
Į Turino „Juventus“ persikėlęs Cristiano Ronaldo apsigyvens įspūdingame name
Į Turino „Juventus“ persikėlęs Cristiano Ronaldo apsigyvens šiame name / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Cristiano Ronaldo Madride gyveno moderniame 5,4 mln. eurų vertės name, esančiame prabangioje La Finca gyvenvietėje Madrido priemiestyje.

Tačiau persikėlęs į Italiją jis gyvens visai kitokio stiliaus namuose, kur vyraus ne šiuolaikiškas modernumas, o itališka klasika. Maža to, naujieji jo namai primena tikrus rūmus!

Kaip išsiaiškino Italijos žiniasklaida, Cristiano Ronaldo apsigyvens vienoje prabangiausių Turino vietų – San Vito Revigliasco gatvėje. Čia gyvena daug futbolininkų, o taip pat ir „Juventus“ savininkas Andrea Agnelli.

Šis namas užima net 1 000 kv. m, iš kurių 200 yra skirti aštuoniems miegamiesiems, išsidėsčiusiems per tris aukštus.

„Instagram“ nuotr./Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez Turino „Juventus“ stadione
„Instagram“ nuotr./Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez Turino „Juventus“ stadione

Tarp namo privalumų – viduje įrengtas baseinas bei du slapti požeminiai išėjimai, kurie pravers, kai futbolininkas ar jo mylimoji Georgina Rodriguez su vaikais norės išvengti prie namų vartų tykančių paparacų.

Tame pačiame name anksčiau gyveno futbolo pasaulio superžvaigždės Zinedine'as Zidane'as (46 m.) ir Fabio Cannavaro (44 m.), kai irgi žaidė Turino „Juventus“ klube.

Kokia šios įspūdingos vilos vertė oficialiai neskelbiama. Taip pat kol kas nėra žinoma ir kiek futbolininkui kainuos gyvenimas joje. Žinoma tik tai, kad Fabio Cannavaro šios vilos nuoma metams kainavo 600 tūkst. eurų, tačiau nuo tada, kai čia gyveno jis, kaina gali būti ir padidėjusi.

15min galerijoje – namas Turine, kur gyvens Cristiano Ronaldo:

15min primena, kad liepos pradžioje septynis kartus iš eilės stipriausiu Italijoje tapęs Turino „Juventus“ klubas susitarė su Madrido „Real“ dėl 120 mln. eurų išpirkos už Cristiano Ronaldo. Su „Serie A“ klubu 33-ejų futbolininkas pasirašė ketverių metų sutartį ir Turine jis per metus uždirbs apie 30 mln. eurų.

Penkis kartus geriausiu planetos futbolininku pripažintas portugalas „Real“ gretose praleido devynis sezonus ir atvyko iš „Manchester United“, kuriam Ispanijos sostinės klubas sumokėjo tuo metu rekordinius 94 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius