-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vieni Kanye Westo pareiškimai: pasiskelbė esantis „naujuoju Moze“ ir apšlapino „Grammy“ statulėlę

Kanye Westas (43 m.) tviteryje pasidalijo aštriais pasisakymais. Pranešęs, kad neketina išleisti naujų kūrinių, jis pareiškė esantis „naujuoju Moze“ ir kad dabartinė muzikos industrija – „vergų laivas“, rašo News.sky.com.
Kanye Westas
Kanye Westas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kanye Westas

K.Westo įrašai tviteryje pasirodė vėlyvą pirmadienio (rugsėjo 14 d.) vakarą. Juose reperis teigė neketinantis stebėti, kaip vergais paverčiami jo žmonės, omenyje turėdamas muzikos industriją ir NBA, tapusius „modernių laikų vergų laivais“.

Be to, K.Westas prisistatė esantis naujasis Mozė. Ką reiškia šie reperio pasisakymai – neaišku.

Trečiadienį (rugsėjo 16 d.) pasirodė dar daugiau klausimų iškėlusių K.Westo, tviteryje pasivadinusio tiesiog „Ye“, įrašų. Juose žinomas reperis teigė, jog daugeliui muzikantų yra uždrausta kalbėti, bet jis „negali būti užtildytas“.

„Esu vienintelis, galintis apie tai kalbėti, nes ne muzika uždirbau milijardus. Nė vienas muzikantas milijardų neuždirbo iš muzikos. Pakeisiu tai“, – rašė jis.

„Mums tapo patogu neturėti to, ko nusipelnėme… Jie leidžia mums užsidirbti šiek tiek pinigų gastrolėse, nusipirkti kelias auksines grandines, truputį alkoholio, šiek tiek merginų ir netikrus skaičius, pamaitinančius mūsų ego… Bet mums nepriklauso mūsų originalūs įrašai“, – tęsė jis.

Na o kalbant apie muzikos industriją, reperis įraše, kurį vėliau ištrynė, sakė neišleisiantis naujų dainų tol, kol nesibaigs jo sutartys su „Sony“ ir „Universal“.

Bipolinį sutrikimą turintis K.Westas albumą „Donda: With Child“, pavadintą jo mirusios motinos garbei, turėjo išleisti dar liepą, tačiau dėl, kaip teigiama, nesutarimų dėl teisių į jo kūrinius su minėtomis įrašų kompanijomis, klausytojų ausų jis taip ir nepasiekė.

Ne paslaptis, kad K.Westas už savo kūrybą yra apdovanotas ne vienu prestižiniu apdovanojimu. Aukščiausias jų – „Grammy“, kurių reperis turi ne vieną.

Gal dėl to, kad jų namuose susikaupė per daug, o gal dėl visai kitokių, užslėptų priežasčių vieną tokią auksinio gramofono statulėlę jis nusprendė... apšlapinti. Ir visa tai nufilmavo.

„Patikėkite manimi. Aš nesiliausiu“, – šalia vaizdo įrašo rašė jis.

Tiradą tviteryje K.Westas surengė ne pirmą kartą. Anksčiau šią vasarą jis įrašais pranešė bandantis išsiskirti su žmona Kim Kardashian, o jos motiną Kris Jenner pavadino „Kris Jong-Unu“.

Šie pasisakymai vėliau buvo pašalinti, o K.Kardashian kreipėsi į internautus su prašymu suprasti, kad jos vyras serga ir kad „jo žodžiai kartais neatspindi jo ketinimų“.

DAUGIAU APIE TAI SKAITYKITE ČIA: Dar vienas nerimą keliantis K.Westo protrūkis socialiniame tinkle: tylą nutraukė ir Kim Kardashian

Kanye Westas viešai atsiprašė Kim Kardashian už savo proveržius: „Žinau, kad tave įskaudinau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius