Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Lovato parduoda namą, kuriame perdozavo narkotikų: praeitį nori palikti už nugaros

Liepą nuo narkotikų perdozavimo vos nemirusi Demi Lovato (26 m.) šiuo metu gydosi reabilitacijos klinikoje ir yra labai rimtai pasiryžusi versti švarų savo gyvenimo puslapį. Dėl to dainininkė nusprendė parduoti savo namą, kuriame – per daug blogų atsiminimų apie tamsų jos gyvenimo laikotarpį.
Demi Lovato ir jos namai Los Andžele
Demi Lovato ir jos namai Los Andžele / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

„Jos namas parduodamas. Ji sveiksta ir nori praeitį palikti sau už nugaros“, – „People“ sakė dainininkei artimas šaltinis.

„Ji nori būti blaivi, nori pagalbos. Ji supranta, kad teks įdėti daug darbo ir įsipareigojimų, kad liktų sveika, bet būtent to ji ir trokšta. Ji sveiksta ir jai sekasi gerai, bet tai – ilgas kelias“, – sakė šaltinis.

Holivudo kalvose Los Andžele esantis modernaus stiliaus namas parduodamas už 9,45 mln. JAV dolerių (8,2 mln. eurų). Pati dainininkė šį namą nusipirko 2016 metų rudenį už 8,3 mln. JAV dolerių (7,2 mln. eurų).

515 kv. m name yra keturi miegamieji ir šeši vonios kambariai. Visa teritorija yra saugiai aptverta ir užtikrina visišką gyventojų privatumą. Iš namo atsiveria nuostabus vaizdas į Los Andželo miestą, tolumoje matyti ir Ramusis vandenynas.

Demi Lovato parduodamus namus apžiūrėti galite štai čia:

15min primena, kad liepos 24-ąją į šį namą gelbėti Demi Lovato gyvybės skubėjo paramedikai. Vakarą prieš tai garsi dainininkė su draugų kompanija linksminosi viename bare, o jam užsidarius vakarėlis persikėlė į jos namus.

Vida Press nuotr./Demi Lovato namai
Vida Press nuotr./Demi Lovato namai
Vida Press nuotr./Demi Lovato namai
Vida Press nuotr./Demi Lovato namai

Demi Lovato problemų su priklausomybe alkoholiui ir narkotikais turėjo nuo pat paauglystės, tačiau prieš tai šešerius metus jai pavyko gyventi blaiviai ir švariai. Vis tik šiais metais dainininkė vėl grįžo prie senų įpročių.

Po perdozavimo Demi Lovato beveik dvi savaites buvo gydoma ligoninėje Los Andžele, o rugpjūčio 4-ąją buvo iš jos išrašyta ir patraukė tiesiai į reabilitacijos kliniką. Ištuštėjusiais jos namais buvo susigundę ir vagys – policija užkirto kelią vienai grupuotei, planavusiai apvogti žvaigždės namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius