-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsaus reperio Dr. Dre žmona padavė vyrą skyryboms: moteris pretenduoja į didžiulius turtus

Po daugiau nei 24 drauge pragyventų metų skyrybų dokumentus savo sutuoktiniui, žinomam reperiui, muzikos prodiuseriui ir verslininkui Dr.Dre (55 m.) įteikė Nicole Young (50 m.), rašo užsienio naujienų portalai.
Nicole Young ir Dr. Dre
Nicole Young ir Dr. Dre / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Skyrybos Repas

Kaip patvirtino „Page Six“, santuokos nutraukimo dokumentus savo vyrui Dr.Dre, kurio tikrasis vardas Andre Romelle’as Youngas, Nicole Young, kuriai atstovauja įtakinga Holivudo skyrybų advokatė Samantha Spector, įteikė birželio 29 d. Kaip skyrybų priežastį moteris nurodė nesuderinamus skirtumus.

Šiuo metu atskirai gyvenanti pora susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Truice’o (23 m.) ir dukters Truly (19 m.). Dr.Dre iš ankstesnių santykių turi dar keturias atžalas.

Vida Press nuotr./Nicole Young, Dr. Dre ir jų dukra Truly
Vida Press nuotr./Nicole Young, Dr. Dre ir jų dukra Truly

Dr.Dre ir Nicole Young susituokė 1996-aisiais. Pasak TMZ, pora nepasirašė jokios priešvedybinės sutarties, todėl buvusi reperio mylimoji pretenduoja į nemažo, net, kaip rašo „Page Six“, 800 mln. dolerių vertės turto dalį.

Ši santuoka Dr.Dre buvo pirmoji, o Nicolei Young – antroji. Anksčiau ji buvo ištekėjusi už NBA žaidėjo Sedale’o Threatto.

VIDEO: Dr. Dre ft. Snoop Dogg - Still D.R.E. (Official Video)

Albumo „The Chronic“ autoriaus asmeninio gyvenimo detalės pastaraisiais metais vis dažniau buvo aprašomos užsienio spaudoje. 2015-aisiais reperis turėjo atsiprašyti visų jo „įskaudintų moterų“, kai vėl buvo atnaujinti kaltinimai praeityje prieš jas naudojus smurtą.

Kaip rašo „Page Six“, fiziniu smurtu jį kaltino buvusi mergina Michel’le, žurnalistė Dee Barnes ir buvusi jo įrašų kompanijos bičiulė Tairrie B. Prior.

„Bet kuris vyras, keliantis ranką prieš moterį, yra suknistas idiotas. Jis išprotėjęs – toks tuo metu buvau ir aš. Suklydau. Sumokėjau už tai. Labai dėl to apgailestauju ir atsiprašau. Mane persekioja šis tamsus debesis, kuris liks amžinai“, – 2017-aisiais HBO dokumentiniame seriale „The Defiant Ones“ sakė Dr.Dre.

TAIP PAT SKAITYKITE: Per karantiną susižadėjo 58-erių Heather Locklear: aktorės širdį užkariavo mokyklos laikų meilė

„Too Hot To Handle“ žvaigždžių Harry Jowsey ir Francescos Farago vestuvių nesulauksime: pora išsiskyrė

Vida Press nuotr./Dr. Dre ir Nicole Young
Vida Press nuotr./Dr. Dre ir Nicole Young

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius