-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gianlucos Vacchi bučinys su Mis Kolumbija: naujas romanas ar reklaminis triukas?

Su ilgamete mylimąja neseniai išsiskyręs charizmatiškasis italų milijonierius Gianluca Vacchi (49 m.) laiko veltui nešvaisto – jau kuris laikas netyla kalbos apie naują jo romaną su tituluota gražuole Ariadna Gutierrez (23 m.) iš Kolumbijos.
Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez
Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez / 15min montažas / „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ką tik išsiskyrusio Gianlucos Vacchi draugijoje – per klaidą karūnuota Mis Visata Ariadna Gutierrez

Pirmą kartą Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez kartu pastebėti liepos pradžioje Majamyje – jiedu kartu leido laiką paplūdimyje ir labai meiliai bendravo, nevengdami retkarčiais meiliai paliesti ar paglostyti vienas kitą.

Dar daugiau įtarimų apie galimai tarp jų užsimezgusį romaną sukėlė prieš kelias dienas socialiniame tinkle „Instagram“ paviešintas vaizdo įrašas – jame jiedu nufilmuoti privačiame lėktuve Ispanijoje, o Gianluca demonstratyviai pabučiuoja Ariadną į lūpas.

Nors vieni šį bučinį laiko įrodymu apie naujai užgimusius jausmus, kiti abejoja jų tikrumu – esą tai gali būti ir paprasčiausias reklaminis triukas.

Juo labiau kad vaizdo įrašą paviešino Kolumbijos dainininkas Sebastianas Yatra – jis kaip tik ką tik pristatė naują savo dainą „Robarte un Beso“ (liet. „Pavogti bučinį“) ir ragina savo gerbėjus filmuoti, kaip jie iš ko nors pavagia bučinį. Tokį „bučinio pavogimą“, fone skambant tai dainai, jam atsiuntė ir geras jo draugas Gianluca Vacchi.

Tiesa, jei šis bučinys ir tebuvo parodomasis, gerbėjams vis tiek kyla klausimų – nuo pat liepos pradžios Gianluca ir Ariadna leidžia laiką kartu ir net skraido po pasaulį tuo pačiu privačiu lėktuvu, plaukioja jachtomis ir važinėja motociklu kartu, tad tarp jų kažkas tikrai gali būti. Juo labiau kad pastaruoju metu ir jų „Instagram“ paskyrose viena po kitos ėmė rastis bendros jųdviejų nuotraukos.

Serendipity... @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

☀️

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on

So handsome ????@gianlucavacchi

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on

15min primena, kad Ariadna Gutierrez yra ta pati „nelaimėlė“, kuri 2015 metais per klaidą buvo karūnuota „Mis Visata“, o po kelių akimirkų karūna iš jos buvo atimta ir perduota tikrajai nugalėtojai, filipinietei Piai Alonzo Wurtzbach.

Tačiau nuo tos dienos prabėgo jau daugiau kaip dveji metai ir gražuolė kolumbietė seniai tai užmiršo. Šis precedento neturintis incidentas netgi išėjo Ariadnai į naudą – juk niekas neprisimena ankstesnių „Mis Visatos“ dalyvių, kurios liko antros. O Ariadna šiandien gali džiaugtis išties puikiai besiklostančia modelio karjera.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kolumbijos prezidentas apie nukarūnuotą Ariadną Gutierrez: „Mums ji visada bus „Mis Visata“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius