-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internautai juokiasi iš Donaldo Trumpo nuotraukos Vatikane: „Linksmiausią popiežių privertė susiraukti“

Trečiadienį JAV prezidentas Donaldas Trumpas lankėsi Vatikane, kur susitiko su popiežiumi Pranciškumi. Jų vizitas plačiai apkalbėtas žiniasklaidoje, o internautams neprasprūdo pro akis oficiali susitikimo nuotrauka: joje Trumpas plačiai šypsosi, o popiežius yra susiraukęs – retai kada pamatysi tokią veido išraišką žmogaus, kuris vadinamas pačiu linksmiausiu ir šilčiausiu visų laikų popiežiumi.
Ivanka Trump, Donaldas Trumpas, popiežius Pranciškus ir Melania Trump
Ivanka Trump, Donaldas Trumpas, popiežius Pranciškus ir Melania Trump / „Scanpix“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Popiežius išdrįso pajuokauti apie Donaldo Trumpo stotą

Į vizitą Vatikane Donaldas Trumpas atvyko ne vienas – kartu su juo su popiežiumi susitiko ir jo žmona Melania Trump, duktė Ivanka Trump ir jos vyras, Trumpo administracijoje dirbantis Jaredas Kushneris.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jaredas Kushneris, Ivanka Trump, Donaldas Trumpas, popiežius Pranciškus ir Melania Trump
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jaredas Kushneris, Ivanka Trump, Donaldas Trumpas, popiežius Pranciškus ir Melania Trump

Visa kompanija sustojo priešais fotografus pasidaryti oficialios nuotraukos, kuri ir sulaukė atgarsio internete: toje nuotraukoje Melania ir Ivanka atrodo išsigandusios, Jaredas santūriai šypsosi, Donaldas – labai plačiai, o popiežiaus veidas atrodo paniuręs. Tai – visiškai neįprasta popiežiaus veido išraiška, ką iš karto pastebėjo internautai.

Atsirado ir tokių, kurie pasismagino sumontuodami vaizdelį, kaip Donaldas Trumpas neva bando paimti popiežiaus ranką, o šis jam pliaukšteli per rankas.

Tiesa, nors popiežius ir nebuvo toks linksmas kaip visada, tačiau ir šįkart pabandė pajuokauti – sveikindamasi su Melania jis per vertėją paklausė, kuo ši maitinanti savo vyrą, kad jis toks didelis, ar tik ne potica. Ji nesutriko ir šypsodamasi atsakė, kad taip – potica yra labai kaloringas slovėniškas pyragas su riešutų ar džiovintų vaisių įdaru, jis valgomas Melanios gimtinėje Slovėnijoje.

Socialinių tinklų vartotojai juokavo, kad šitaip atrodo popiežiaus veidas išgirdus, kad jam reikės išklausyti Trumpo išpažintį. Kiti sakė, kad tik Donaldas Trumpas gali priversti „linksmiausią popiežių susiraukti“.

O kai kurie suskubo lyginti popiežiaus susitikimo su Baracku Obama ar kitų šalių lyderiais nuotraukas – jose pontifikas juokiasi kartu ir atrodo puikiai nusiteikęs.

Atsirado ir tokių, kurie pasismagino sumontuodami vaizdelį, kaip Donaldas Trumpas neva bando paimti popiežiaus ranką, o šis jam pliaukšteli per rankas.

Nepastebėta liko ir Melanios bei Ivankos apranga – internautai atkreipė dėmesį, kad abi moterys atrodė it susiruošusios į laidotuves.

Tačiau į tokius pastebėjimus pirmosios ponios atstovė spaudai atsakė, kad jos abi buvo apsirengusios pagal Vatikano protokolą, pagal kurį moterys per audienciją su popiežiumi turi vilkėti formalius juodus drabužius su ilgomis rankovėmis ir galvą pridengti skraiste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius