Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

J.Roberts įsiutino indų maldininkus

Garsioji „Graži moteris“ Julia Roberts įsiutino Indijos gyventojus, kai filmuodamasi naujame filme nutarė pasisandyti 350 apsaugininkų.
Julia Roberts
Julia Roberts / „Scanpix“ nuotr.

Indijoje J.Roberts filmuojasi režisieriaus Ryano Murphy filme „Eat, Pray, Love“, kuris kino teatrus turėtų pasiekti 2011-aisiais. Aktorė pykčio bangos susilaukė filmuodamasi vienoje hinduistų šventyklų.

Maldininkai buvo įtūžę, kai J.Roberts apsaugos komanda uždraudė jiems įžengti į pastatą. „Tai švenčiausias metų laikas. Mums negali būti draudžiama įeiti į savo šventyklą ir ten melstis“, – britų laikraščiui „The Sun“ sakė vienas hinduizmą išpažįstantis indas. Jo teigimu, prie įėjimo budintis apsauginis pareiškė, neva yra griežti nurodymai, kurių niekam nevalia pažeisti.

J.Roberts Indijoje apsistojo Pataudi mieste, maždaug už valandos kelio nuo Indijos sostinės Delio. Jai taip pat buvo paskirtas neperšaunamas automobilis, kuriuo galėtų važinėtis su atvykusiais savo vaikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius