Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jaunieji Dubajaus turtuoliai giriasi savo turtais: iš pavydo seilę varvina tūkstančiai

Pasaulyje populiarus „Rich Kids“ formatas savo versijų turi daugybėje pasaulio šalių ir didmiesčių, pagal jį kuriami realybės šou, knygos ir gyvenimo būdo tinklaraščiai. Savą „turtingų vaikučių“ versiją turi ir Dubajaus turtuoliai.
Jaunųjų Dubajaus turtuolių gyvenimas
Jaunųjų Dubajaus turtuolių gyvenimas / „Instagram“ nuotr.

Kad Dubajus – vienas prabangiausių pasaulio miestų, niekam ne paslaptis, tad ir nuotraukos, kurios publikuojamos šioje paskyroje, dvelkia išskirtine prabanga.

„Rich Kids of Dubai“ paskyrą instagrame seka 160 tūkst. žmonių, o jos administratorius surenka ir čia perpublikuoja Dubajuje gyvenančių jaunų ir gražių turtuolių nuotraukas, kuriomis jie dalijasi savo asmeninėse paskyrose. Tiesa, kartais „Rich Kids of Dubai“ galima rasti ir ne vien vietinių, bet ir kitų turtuolių, apsilankiusių šiame mieste, nuotraukas.

Tarp vaizdų, kuriais giriasi turtingas Dubajaus jaunimas, yra prabangūs sportiniai automobiliai, privatūs lėktuvai, sraigtasparniai, jachtos ir kiti liukso klasės atributai.

Ką jau kalbėti apie garsiausių dizainerių drabužius ir aksesuarus – nuotraukų su pirkinių maišeliais, kuriuos puošia žinomi logotipai, čia apstu. Beje, pačiame prabangiausiame prekybos centre pasaulyje, kuris kaip tik ir įsikūręs Dubajuje, dirba net specialūs uniformuoti asistentai, kurie nešioja turtuolių pirkinių maišelius, kol šie nardo po parduotuves!

Vienas iš „Rich Kids of Dubai“ herojų net yra ir pats Dubajaus princas Hamdanas bin Mohammedas Al Maktoumas, socialinėje erdvėje prisistatantis tiesiog Fazza vardu.

Kaip atrodo Dubajaus jaunimo kasdienybė, žiūrėkite galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius