-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justino Bieberio partrenkto paparaco drama tęsiasi: vyras padavė atlikėją į teismą

Atlikėjas Justinas Bieberis dar 2017 metais pakliuvo į nemalonią situaciją. Po pamaldų „Hillsong“ bažnyčioje pop dievaitis bandė išvažiuoti iš stovėjimo aikštelės, tačiau nesėkmingai, nes jo automobilis kliudė vieną iš fotografų. Policija tada kaltinimų atlikėjui nepateikė. Visgi tai dar nebuvo nelaimingo įvykio pabaiga – 57-erių fotografas Wilsonas dabar nori, kad atlikėjas būtų nuteistas.
Justinas Bieberis netyčia partrenkė fotografą
Justinas Bieberis netyčia partrenkė fotografą / Vida Press nuotr.

Per neapdairumą atlikėjo vairuojamas automobilis kliudė paparaco koją ir šis parkrito ant žemės. Iš karto po incidento Justinas Bieberis iššoko iš automobilio ir pribėgo prie partrenkto vyriškio. Susirūpinęs dainininkas nepaliko iš skausmo aimanuojančio fotografo, iki kol atvyko greitoji pagalba. Fotografas buvo išvežtas į ligoninę, tačiau jo trauma nebuvo rimta.

Policijos teigimu, J.Bieberis nekaltas, todėl kaltinimai jam nepateikti. Įvykis laikomas nelaimingu atsitikimu, manoma, kad jį sukėlęs dainininkas buvo apakintas paparacų blyksčių. Fotografas, anot policijos, iš dalies yra pats kaltas, nes stovėjo ant važiuojamosios kelio dalies.

Žvaigždės partrenktas Wilsonas dabar iškėlė jam bylą. Fotografas teigia, kad Bieberis jį norėjo partrenkti specialiai ir išsisuko tik dėl to, kad panaudojo gudrią strategiją. Dokumentuose rašoma, kad Wilsonas dėl patirtos traumos esą nedarbingas, be to, jis teigia patyręs emocinę žalą.

Fotografas atlikėją baudžiamojon atsakomybėn patraukė dėl sužalojimų, kurių neatskleidžia. Justino Bieberio atstovai šio įvykio nekomentuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius