Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karlie Kloss sąsajos su Baltaisiais rūmais nedžiugina: laikotarpį po vestuvių vadina sudėtingu

Amerikiečių modelis ir buvęs „Victoria's Secret“ angelas Karlie Kloss (26) praėjusiais metais susituokė su ilgamečiu mylimuoju, multimilijonieriumi Joshua Kushneriu (33). Nors pora yra liberalių pažiūrų, tačiau dėl vyro brolio, JAV prezidento patarėjo Jaredo Kushnerio, jiems neretai tenka atlaikyti kritikos strėles. Pirmąkart po vestuvių prakalbęs modelis sako, kad situacija išties sudėtinga.
Karlie Kloss, Ivanka Trump ir Jaredas Kushneris
Karlie Kloss, Ivanka Trump ir Jaredas Kushneris / „Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad Karlie Kloss į Trumpų šeimą oficialiai įsiliejo neseniai – pora susituokė 2018-ųjų spalį, praėjus vos trims mėnesiams nuo sužadėtuvių – Joshua Kushneris mylimajai pasipiršo per romantišką savaitgalį Niujorko priemiestyje.

Tačiau kai Donaldas Trumpas tapo prezidentu, atsigręžta ir į šią porą, mat Joshua yra Ivankos Trump vyro Jaredo Kushnerio jaunesnysis brolis. Ir nors pastarasis yra respublikono prezidento patarėjas, pats Joshua save laiko užkietėjusiu demokratu visam gyvenimui.

Vida Press nuotr./Karlie Kloss ir Joshua Kushneris
Vida Press nuotr./Karlie Kloss ir Joshua Kushneris

Tad Karlie Kloss neretai tenka išklausyti nepelnytos kritikos dėl artimų santykių su Trumpų šeima, nepaisant to, kad jos asmeninė nuomonė dažnai skiriasi nuo Trumpo vykdomos politikos.

„Visas šis laikotarpis buvo labai sudėtingas. Mes su vyru gyvenime vadovaujamės kitomis vertybėmis, tad, suprantama, nėra lengva“, – savo nuomonę britų „Vogue“ žurnalui išreiškė modelis.

Jai pritarė ir sutuoktinis Joshua: „Tai nėra jokia paslaptis, jog visą gyvenimą vadovaujuosi liberaliomis vertybėmis ir kad parėmiau politinius lyderius, kurie dalijasi tomis pačiomis vertybėmis. Svarbu turėti plačias pažiūras ir mokytis iš skirtingų nuomonių“.

„Scanpix“ nuotr./Ivanka Trump
„Scanpix“ nuotr./Ivanka Trump

Prezidento dukra Ivanka ir vyras J.Kushneris yra asmeniniai valstybės vadovo padėjėjai, kurie sėkmingai dalyvavo prezidentinėje kompanijoje 2016 m. Jos metu didelis dėmesys skirtas klausimams, susijusiems su imigracijos apribojimams.

Jau anksčiau Karlie Kloss atskleidė, kad 2016 m. prezidento rinkimuose balsavo už Hillary Clinton. Jos sutuoktinis Joshua taip pat nepalaikė brolio ir nebalsavo už Donaldą Trumpą.

Vis dėlto išsiskyrusios politinės pažiūros, skelbiama, šeimos nesugriovė. Neseniai vykusio trijų dienų vakarėlio metu, kurį Karlie ir Joshua surengė paminėti vestuves, lankėsi ir Ivanka Trump su vyru.

JAV prezidento Donaldo Trumpo dukra ne kartą viešai išreiškė palaikymą ir Karlie Kloss asmeninei veiklai, sveikino ją tapus projekto „Project Runway“ vedėja.

Jauni ir sėkmingi

Amerikietė Karlie Kloss yra viena iš daugiausiai pasaulyje uždirbančių modelių (2017-aisiais užėmė septintą vietą dešimtuke). Karjerą pradėjusi 14-os metų, ji „Vogue“ viršelį papuošė daugiau nei 35 kartus, 2011 metais tapo „Victoria's Secret“ angelu, 2015-aisiais susikūrė ir savo kanalą „YouTube“, kuris dabar turi per 700 tūkst. prenumeratorių, o instagrame ją seka dar 7,5 mln. žmonių.

Maža to, Karlie Kloss dar yra ir programuotoja – 2015-aisiais ji įsteigė stipendiją „Kode with Klossy“, kuria remia jaunas mergaites, besidominčias programavimu, kompiuterių mokslu ir inžinerija.

„Forbes“ nuotr./Karlie Kloss
„Forbes“ nuotr./Karlie Kloss

Karlie Kloss sutuoktinis Joshua Kushneris yra investavimo įmonės „Thrive Capital“ įkūrėjas ir vadovaujantis partneris, o 2012 metais jis su dviem bendramoksliais iš Harvardo verslo mokyklos įkūrė dar ir sveikatos draudimo kompaniją „Oscar Health“ (2016 metais šios kompanijos vertė siekė 2,7 mlrd. JAV dolerių).

Joshua Kushnerio tėvas yra žymus nekilnojamojo turto magnatas Charlesas Kushneris, o seneliai buvo Baltarusijos žydai, pabėgę į Ameriką nuo žydų holokausto. Joshua tėvų turtas vertinamas 2,1 mlrd. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius