-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Khloe Kardashian pagaliau patvirtino, kad laukiasi: parodė suapvalėjusį pilvuką

Nuo rugsėjo mėnesio slėpusi ir nekomentavusi temos apie nėštumą, Khloe Kardashian (33) pagaliau šią džiugią žinią patvirtino.
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas / „Instagram“ nuotr.

Khloe Kardashian laukiasi kūdikio nuo savo vaikino NBA krepšininko Tristano Thompsono (26). Nors visuomenėje kalbos apie tai ilgą laiką netilo, pati Khloe vengė kalbėti šia tema.

Tačiau trečiadienio vakarą ji pagaliau nusprendė viešai pasidžiaugti tuo, ką šiuo metu išgyvena. Moteris pasidalino ir suapvalėjusio pilvuko nuotrauka.

„Mano didžiausia svajonė išsipildė! Mes turėsime vaikelį! Aš laukiau ir daug svarsčiau, bet Dievas turėjo paruošęs savo planą. Jis žinojo, ką daro. Aš tiesiog turėjau juo pasitikėti ir būti kantri. Kartais aš vis dar negaliu patikėti, kad mūsų meilė sukūrė gyvybę! Tristanai, ačiū tau, kad taip mane myli. Ačiū, kad elgiesi su manim kaip su karaliene. Ačiū, kad priverti jaustis gražia bet kurioje situacijoje. Tristanai, o labiausiai ačiū, kad padarei mane mama! Tik dėl tavęs ši patirtis yra tokia magiška, aš negalėjau to net įsivaizduoti. Aš niekada nepamiršiu, koks nuostabus tu buvai man visą šitą laiką. Ačiū, kad padarei mane tokia laiminga, mano meile.

Ačiū visiems už meilę ir pozityvumą. Žinau, mes ilgai tai slėpėme ir nekomentavome, bet norėjome pasimėgauti šia žinia tarp šeimos ir artimų draugų kiek tik galime ilgiau. Ačiū visiems už supratimą. Aš esu tokia dėkinga, susijaudinusi, nervinga, nekantri, be proto laiminga ir kartu tokia išsigandusi vienu metu! Tačiau tai geriausias jausmų mišinys, kurį kada nors esu patyrusi“, – rašė ji.

Kalbama, kad Khloe ir Tristano šeimą gandrai turėtų aplankyti 2018-ųjų pradžioje – anot artimų šaltinių, pora laukiasi sūnaus.

15min primena, kad Kardashianų-Jennerių šeimoje 2018-ųjų pradžioje bus tikras kūdikių bumas: sausį surogatinė motina pagimdys trečią Kim Kardashian ir Kanye Westo vaiką, vasarį jauniausia klano narė Kylie Jenner susilauks pirmagimio (pranešama, kad ji turės mergaitę), o panašiu metu kaip ir Kylie prie šviežiai iškeptų mamyčių prisijungs Khloe Kardashian – ji gimdyti turėtų taip pat vasario mėnesį.

Pranešama, kad seserys yra devintame danguje dėl tuo pačiu metu išgyvenamų nėštumų.

„Nemaža dalis džiaugsmo dėl nėštumo yra dėl to, kad ji šiuo nauju gyvenimo nuotykiu dalinsis su Khloe, – apie Kylie Jenner ir Khloe Kardashian nėštumus kalbėjo vienas šaltinis. – Jos įsivaizduoja, kad tai bus periodas, kurio metu jos dar labiau suartės kaip seserys. Tai nebuvo iš anksto planuota ir tai – visiškas atsitiktinumas, bet jos negalėtų labiau dėl šito džiaugtis!“

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Kylie Jenner
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Kylie Jenner

Tiesa, Kim Kardashian iš pradžių jautėsi lyg išmesta už borto – nors ji taip pat ruošiasi šeimos pagausėjimui, tačiau dėl sveikatos problemų trečio savo kūdikio nebegalėjo išnešioti pati, tad tai už ją daro pasamdyta pakaitinė motina.

Seserų nėštumai nebuvo iš anksto planuoti ir tai – visiškas atsitiktinumas

Dėl to Kim Kardashian į neplanuotą Kylie Jenner nėštumą, ir dar tokiame ankstyvame amžiuje su vaikinu, su kuriuo ji pažįstama vos kelis mėnesius, iš pradžių sureagavo labai jautriai.

„Iš pradžių jos reakcija nebuvo labai gera. Juk ji su Kanye nukeliavo tokį ilgą kelią, daugybę mėnesių mėgindami pastoti, ir štai šitai nutinka Kylie – ji puolė į ašaras. Neabejotinai prireikė laiko, kad ji suvirškintų šią žinią, – pasakojo šaltinis. – Žinia apie Kylie nėštumą trenkė it perkūnas iš giedro dangaus – niekas nė minties apie tai neturėjo. Jai tik 20 metų ir ji su Travisu Scottu draugauja visai neseniai – niekas to nesitikėjo. Aišku, kad Kim džiaugiasi dėl Kylie ir parems ją visu šimtu procentų, kad ir kas benutiktų. Bet tiesiog tai keista situacija, turint omeny, kiek Kim teko padaryti, kad savo noru susilauktų dar vieno vaiko – prireikė labai daug laiko, pinigų ir energijos, kad tai įvyktų, o dabar Kylie turės (neplanuotą) kūdikį maždaug tuo pačiu metu.“

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Kim Kardashian
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Kim Kardashian

Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Khloe Kardashian su Klivlando „Cavaliers“ klube žaidžiančiu Tristanu Thompsonu draugauti pradėjo 2016-ųjų rugsėjį po to, kai jiems aklą pasimatymą suorganizavo bendri draugai. Dar balandį garsi moteris džiaugėsi, kad pagaliau rado ramią užuovėją ir su Tristanu planuoja bendrą ateitį – santuoką bei vaikus.

Dar birželio mėnesį Khloe Kardashian juokavo, kad jos vaikinas norėtų turėti tiek vaikų, jog galėtų iš jų suburti krepšinio komandą. Tuo pačiu ji pripažino, kad nustojo vartoti kontraceptines tabletes duodama suprasti, jog žinios apie jųdviejų kūdikį galima sulaukti bet kada.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Beje, nors Khloe Kardashian šis kūdikis bus pirmas, už ją septyneriais metais jaunesnis Tristanas Thompsonas jau turi vieną vaiką. Sūnų krepšininkui pagimdė buvusi draugė Jordan Craig – jiedu išsiskyrė, kai ji dar buvo nėščia, ir neilgai trukus jis pradėjo susitikinėti su Khloe. Kai pernai gruodį gimė jo sūnus Prince'as Oliveris, krepšininkas jau kelis mėnesius draugavo su Khloe Kardashian – ji pačioje santykių pradžioje buvo informuota apie į pasaulį atkeliaujantį kūdikį, bet tai jos neišgąsdino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius