-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po atostogų Meksikoje dėl celiulito sukritikuota Kim Kardashian stačia galva nėrė į sportą

Prieš kurį laiką Meksikoje atostogavusią Kim Kardashian (36 m.) užplūdo milžiniška kritikos lavina – internete išplitusias paparacų nuotraukas, neva demaskavusios jos „tikrąją figūrą“, apkalbėjo kas tik netingėjo. Realybės šou žvaigždė tik dabar prabilo, kaip ją įskaudino tos nuotraukos ir patyčios bei pripažino, kad tai ją privertė stačia galva nerti į sportą.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Vida Press nuotr.

Tos nuotraukos, apie kurias kalbama, darytos balandžio pabaigoje Meksikoje, kur Kim Kardashian kartu su draugių būreliu šventė sesers Kourtney Kardashian gimtadienį. Merginų kompanija leido laiką paplūdimyje ir tai tapo puikia proga paparacams padaryti daugybę pikantiškų kadrų.

O tie kadrai užkūrė tikrą audrą internete: žmonės vienas per kitą ėmė aptarinėti Kim Kardashian figūros netobulumus ir piktinosi, esą ji tik apgaudinėja gerbėjus – visi jos kūno trūkumai paslepiami po drabužiais, o socialiniuose tinkluose publikuojamos atviros jos nuotraukos yra retušuotos, kad paslėptų celiulitą. Ir šitaip ji tik sukuria iliuziją, neva jos kūnas – tobulas.

Ir tik šią savaitę televizijos laidoje „The View“ Kim Kardashian pagaliau prakalbo apie tas nuotraukas – ji pripažino, kad tuo metu buvo tikrai ne pačios geriausios formos, tačiau internete išplitę kadrai buvo pakoreguoti, jog specialiai išryškintų visus jos figūros trūkumus.

„Pamačiau tas siaubingas savo nuotraukas, kai buvau Meksikoje, žmonės fotošopino ir ryškino jas, – pasakojo Kim. – Na, aš (tada) tikrai nebuvau pačios geriausios formos. Nebuvau sportavusi tris mėnesius – turėjau dvi gimdos operacijas... Jau ir taip nesijaučiau gerai dėl to, kaip atrodau, o tada žmonės ėmė ryškinti tas nuotraukas gerokai pablogindami realų vaizdą, ir jos ėmė plisti. Tada pagalvojau: „Gerai, metas susiimti“.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian
Vida Press nuotr./Kim Kardashian

Realybės šou žvaigždė sakė, kad šis įvykis jai tapo spyriu į užpakalį – po patyčių lavinos ji nusprendė susigrąžinti savo ankstesnes kūno formas ir tai ją privertė iš naujo atrasti ir pamilti sportą.

„Kiekvieną rytą keliuosi tarp pusės penkių ir šešių ir sportuoju, iki kol išmiega mano vaikai. Kiekvieną dieną sportuoju po pusantros valandos“, – apie naują rutiną pasakojo Kim.

Ji taip pat sako „absoliučiai pakeitusi savo dietą“, mat suprato, kad iki tol darė vieną didelę klaidą.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian
Vida Press nuotr./Kim Kardashian

„Valgydavau mažiau galvodama: „Gerai, aš šito tiesiog nevalgysiu“. Bet aš absoliučiai nevalgiau arba bent jau stengiausi nevalgyti jokių angliavandenių ir man tai buvo labai sunku“, – sakė Kim, tačiau jos naujoji trenerė padėjo išspręsti šią problemą: „Ji man labai padėjo su mitybos planu, į jį įtraukiau sveikus angliavandenius, daržoves. Aš tiesiog valgiau netinkamai.“

Ir Kim Kardashian džiaugiasi, kad rezultatai jau matyti.

„Vos po kelių savaičių, aš jau matau, kad mano kūnas stangrėja. Aš iš tikrųjų sumažėjau ir labai džiaugiuosi. Mes darome intensyvias treniruotes ir man tiesiog patinka sportuoti. Tai didžiulis streso šalintojas“, – džiaugėsi Kim.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius