Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian pagaliau patvirtino, kad turės trečią kūdikį

JAV realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (36 m.) pagaliau pati patvirtino jau kelis mėnesius sklandžiusius gandus, kad kartu su savo vyru reperiu Kanye Westu (40 m.) turės trečią kūdikį.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Instagram“ nuotr.

Šią žinią garsenybė atskleidė ketvirtadienį paskelbtame jos šeimos „Keeping Up With the Kardashians“ naujo epizodo anonse.

Jame matyti, kaip Kim kalbasi vaizdo ryšiu su savo seserimi Khloe Kardashian ir paklausia jos: „Kas nutinka kiekvieną kartą, kai aš pasakau „Spėkit, kas“, o jos sesuo atsako: „Kad kažkas laukiasi?“. Ir tada Kim džiaugsmingai jai praneša: „Mes turėsim kūdikį!“

Daugiau jokių detalių apie tai nebuvo paskelbta. Tačiau nuo vasaros pradžios netyla kalbos, kad trečią poros vaiką pagimdys pakaitinė motina – pranešama, kad kūdikis turėtų gimti jau sausio mėnesį.

Kim Kardashian ir Kanye Westas jau augina du vaikus – ketverių dukrą North ir gruodį dvejų sulauksiantį sūnų Saintą.

Kim Kardashian atstovė neatsakė į ketvirtadienį išsiųstą prašymą pakomentuoti padėtį.

„Instagram“ nuotr./Kūdikių šiuo metu laukiasi ir Khloe Kardashian bei Kylie Jenner
„Instagram“ nuotr./Kūdikių šiuo metu laukiasi ir Khloe Kardashian bei Kylie Jenner

„Keeping Up With the Kardashians“ 14-ojo sezono premjera bus rodoma sekmadienį per televiziją „E!“. Net neabejojama, kad visą vasarą Kim Kardashian išsisukinėjo nuo klausimų apie šeimos pagausėjimą vien todėl, kad šią informaciją norėjo paskelbti kaip ekskliuzyvą per savo šeimos realybės šou.

Apie kitų klano seserų – 20-metės Kylie Jenner ir 33-ejų Khloe Kardashian – nėštumus šeima kol kas nieko nekomentuoja. Vis tik jau vieša paslaptis, kad abi seserys tuo pačiu metu laukiasi pirmagimių ir gimdys panašiu metu – vasario mėnesį. Tad 2018-ųjų pradžioje Kardashianų ir Jennerių klaną papildys iš karto net trys kūdikiai!

Kylie Jenner kūdikio tėvas – reperis Travis Scottas (25 m.), su kuriuo mergina draugauti pradėjo tik šių metų balandį ir jau pačioje santykių pradžioje neplanuotai pastojo. Na o Khloe Kardashian kūdikio laukiasi su NBA krepšininku Tristanu Thompsonu (26 m.) – pora kartu yra metus laiko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dėl celiulito sukritikuota Kim Kardashian parodė, kokių rezultatų pasiekė sportuodama

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian sidabrinių plaukų šukuosena – ne perukas: transformacija truko 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius