Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino grietinėlė sugužėjo į „Oskarus“: išsipusčiusios žvaigždės žengė raudonuoju kilimu

Šią naktį visas kino elitas sugužėjo į Los Andžele vykstančius jubiliejinius „Oskarų“ apdovanojimus – didžiausios ekrano žvaigždės prieš ceremoniją žengia raudonuoju kilimu, kuriam kruopščiai ruoštasi buvo net ne visą dieną, o savaites ar mėnesius!
„Oskarų“ viešnios (iš kairės): Eiza Gonzalez, Sandra Bullock, Jennifer Lawrence, Nicole Kidman ir Salma Hayek
„Oskarų“ viešnios (iš kairės): Eiza Gonzalez, Sandra Bullock, Jennifer Lawrence, Nicole Kidman ir Salma Hayek / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr.

Daugiau apie „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją bei nugalėtojus skaitykite ČIA

Pirmieji svečiai į „Dolby“ teatrą Holivude rinktis pradėjo ankstyvą popietę – 14 val., kas Lietuvos laiku reiškia po vidurnakčio.

Artimiausių valandų bėgyje ant raudonojo kilimo pasirodys kelios dešimtys garsiausių šiandienos aktorių, tad kviečiame likti su 15min ir sekti nuolat atnaujinamą nuotraukų galeriją.

Šiai kino šventei jos svečiai, ypač – dailiosios lyties atstovės, kruopščiai rengėsi ne tik visą dieną, bet net keletą savaičių ar mėnesių: geriausi grožio specialistai Holivude būna išgraibstyti dar rudenį, o kur dar suknelių kūrimas!

Vienos aktorės suknelę „Oskarams“ pasirenka iš kelių jau gatavų variantų, tačiau pačios didžiausios ekrano pažibos puošiasi specialiai joms ir specialiai šiai progai garsiausių dizainerių kurtais mados šedevrais. Dėl to „Oskarų“ raudonasis kilimas įdomus ne vien kino, bet ir mados mėgėjams – neretai čia pirmiau nei ant podiumo pamatomi aukštosios mados kūriniai.

„Oskarų“ apdovanojimai – paskutinis ir svarbiausias šio sezono kino vakaras, per kurį bus išrinkti patys geriausi 2017 metų filmai, jų aktoriai bei kūrėjai. Po šios ceremonijos raudonasis kilimas laikinai bus suvyniotas iki kito kino apdovanojimų ciklo, ir visų kinomanų akys nukryps jau nebe į praėjusių metų, o šių metų kino filmus.

VIDEO: Kino elitas žengia jubiliejiniu „Oskarų“ raudonuoju kilimu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius