Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kylanti dainininkė Kelsy Karter ant skruosto išsitatuiravo savo dievuko Harry Styleso veidą

Atlikėja Kelsy Karter, siekianti tarptautinės dainininkės karjeros, ryžosi labai drąsiam žingsniui: 25-erių mergina ant skruosto išsitatuiravo savo dievuko, „One Direction“ nario Harry Styleso veidą!
Kelsy Karter ant skruosto išsitatuiravo savo dievuko Harry Styleso veidą
Kelsy Karter ant skruosto išsitatuiravo savo dievuko Harry Styleso veidą / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

„Mama, pažiūrėk, ką aš priverčiau save pasidaryti“, – savo naują kūno piešinį „Instagram“ sekėjams pristatė Kelsy Karter.

Ir nors kai kuriems gali atrodyti, kad tokia tatuiruotė negali būti tikra, tačiau panašu, kad dainininkė nejuokauja: neįprastą dainininkės norą įgyvendino Los Andžele dirbantis tatuiruočių meistras Romeo Lacoste, o Kelsy pasidalijo ir nuotrauka, daryta procedūros metu, bei iš karto po jos, kai skruostas atrodė paraudęs ir patinęs.

View this post on Instagram

mama, look what i made me do

A post shared by Kelsy Karter (@kelsykarter) on

Dar anksčiau šį mėnesį socialiniame tinkle „Twitter“ ji sakė, kad planuoja gimtadienio staigmeną Harry Stylesui – vasario 1-ąją jam sueis 25-eri. „Pagaliau žinau, ką padovanosiu Harry per jo gimtadienį...“ – tada intrigavo Kelsy.

Kad Kelsy Karter dievina britų popžvaigždę, nesunku suprasti peržvelgus ankstesnius jos įrašus socialiniuose tinkluose. Tačiau ar jiedu yra pažįstami ir ar apskritai kada nors gyvenime buvo susitikę, nėra aišku.

„Scanpix“/AP nuotr./Harry Stylesas
„Scanpix“/AP nuotr./Harry Stylesas

Kelsy Karter gimė Naujojoje Zelandijoje, tačiau maištinga mergina dar būdama paauglė pabėgo iš namų ir persikėlė gyventi į Los Andželą, kad galėtų siekti svajonės tapti popžvaigžde. Debiutinis jos albumas išleistas 2015 metais, tačiau kol kas Kelsy vis dar tebėra žinoma gana siauram ratui muzikos klausytojų. Spėjama, kad naujoji tatuiruotė gali būti ir būdas atkreipti į save dėmesį.

VIDEO: Kelsy Karter - Catch Me If You Can

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius