Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kylie Jenner iš „Instagram“ ištrynė visas dukros nuotraukas: įbaugino grasinimai pagrobti

Realybės šou žvaigždė ir jaunoji kosmetikos magnatė Kylie Jenner (20 m.) nebenori rodyti savo keturių mėnesių dukrelės Stormi visam pasauliui – ištrynė mergaitės nuotraukas iš savo „Instagram“ paskyros ir artimiausiu metu nebežada dalytis jos nuotraukomis. Kas privertė priimti tokį sprendimą?
Kylie Jenner su dukra Stormi
Kylie Jenner su dukra Stormi. Šios nuotraukos, kur nesimato mergaitės veido, tebėra publikuojamos Kylie instagrame / „Instagram“ nuotr.

Sekmadienį Kylie Jenner į „Instagram“ (kur turi net 109 mln. sekėjų!) įsikėlė naują asmenukę, kurioje ji yra visiškai be makiažo, ir toje nuotraukoje matosi kamputis kūdikio galvytės. Kai kurie interneto komentatoriai dėl to ją bandė užsipulti, esą Kylie kone iš puikybės ir noro pasirodyti ima ir iškerpa savo dukrą, kad ši negadintų nuotraukos.

Tačiau jaunoji mamytė nesutriko ir vienam tokių komentatorių atsakė paprastai ir aiškiai: „Taip, aš iškirpau savo kūdikį. Šiuo metu nesidalinsiu savo mergaitės nuotraukomis“.

i spy with my little eye...

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ir tik tada gerbėjai atkreipė dėmesį, kad Kylie Jenner „Instagram“ paskyroje iš tiesų nebėra nė vienos anksčiau įkeltos nuotraukos, kurioje matytųsi mergaitės veidas. Liko tik kelios, kuriose kūdikio veido nesimato.

Imta spėlioti, kas galėjo paskatinti Kylie persigalvoti, kai prieš tai rodyti savo dukters ji nematė problemos.

„The Sun“ iš šaltinių pavyko sužinoti, kad taip žvaigždė pasielgė iš išgąsčio – jauną mamą įbaugino gauti grasinimai pagrobti mergaitę ir ji nusprendė sustiprinti savo bei dukros saugumą.

„Ji praktiškai nesirodo su Stormi viešumoje, bet dabar dar labiau sustiprino savo ir jos apsaugą, – sakė šaltinis. – Socialiniuose tinkluose ženkliai padaugėjo trolių, vadinančių Stormi bjauria, ir iš tikrųjų baisiai ją, kūdikį, įžeidinėjančių. Tai labai liūdino Kylie, nes kai kurie komentarai buvo tiesioginiai grasinimai pagrobti mergaitę“.

15min primena, kad jauniausia Kim Kardashian sesuo Kylie Jenner dukters Stormi susilaukė vasario 1-ąją. Visą nėštumą žvaigždė slėpėsi nuo pasaulio ir kad laukėsi, patvirtino tik dukrai jau gimus. Mažylės tėvas – reperis Travis Scottas, kurio tikrasis vardas yra Jacques Websteris.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kylie Jenner tobulą kūną po gimdymo susigrąžino be jokių pastangų – nei sportavo, nei laikėsi dietos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius