Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liamas Hemsworthas turi naują merginą: žavų modelį aktorius supažindino su savo tėvais

Su Miley Cyrus besiskiriantis Liamas Hemsworthas turi naują širdies draugę. Žinomas australų aktorius, kaip skelbiama, užmezgė romaną su tautiete modeliu Gabriella Brooks. Atrodo, kad šie du žmonės yra rimtai nusiteikę kurti santykius, mat L.Hemsworthas savo naują mylimąją jau supažindino ir su tėvais.
Gabriella Brooks, Liamas Hemsworthas
Gabriella Brooks, Liamas Hemsworthas / Vida Press nuotr.

Kaip rašo „Daily Mail“, 29-erių aktoriaus L.Hemswortho mamai Leonie ir tėčiui Craigui sūnaus 21-erių draugė patiko. Porą ir tėvus paparacai įamžino pietaujančius restorane Byron Bay miestelyje. Jų veidus visą laiką puošė plačios šypsenos.

G.Brooks anksčiau draugavo su grupės „1975“ vokalistu Mattu Healy. Juodu išsiskyrė balandį po ketverių metų draugystės. Skelbiama, kad poros santykiai jau kurį laiką kabojo ant plauko, prie jų išsaugojimo neprisidėjo ir tai, kad M.Healy su grupe išvyko į koncertines gastroles.

Iširus santuokai su M.Cyrus, L.Hemsworthas ilgai neliūdėjo. Spalį Niujorke jis buvo pastebėtas romantiškai leidžiantis laiką su aktore Maddison Brown (22) – fotografai juos įamžino besibučiuojančius. Tačiau to nepakako, kad poros draugystė virstų rimtais santykiais.

15min primena, kad apie skyrybas L.Hemsworthas ir M.Cyrus pranešė rugpjūtį – praėjus aštuoniems mėnesiams po slapta atšoktų vestuvių.

Netrukus po to dainininkė užmezgė romaną su Kaitlynn Carter ir su ja išvyko į kelionę. Deja, šie santykiai, nors buvo labai aistringi, greitai nutrūko, tačiau M.Cyrus ilgai vieniša nebuvo – šiuo metu ji mėgaujasi santykiais su australų atlikėju Cody Simpsonu. Socialiniuose tinkluose juodu dalijasi aistringomis bendromis nuotraukomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius