Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Meghan Markle bičiuliai – apie tikrąją priežastį, kodėl ji nedalyvaus princo Philipo laidotuvėse

Mirus princui Philipui, princas Harry po poros dienų parskrido į Jungtinę Karalystę, kur dalyvaus jo laidotuvėse. Tiesa, pas karališkąją šeimą jis grįžo vienas – be žmonos Meghan ir jųdviejų sūnaus Archie. Skelbiama, kad besilaukiančiai hercogienei keliauti nepatarė gydytojai, tačiau jos draugai atskleidė visai kitokią priežastį, kodėl moteris liko JAV.
Princas Philipas, Meghan Markle
Princas Philipas, Meghan Markle / Vida Press nuotr.

Kaip Dailymail.co.uk teigė Sasekso hercogienės bičiuliai, vykti į Jungtinę Karalystę Meghan atsisakė nenorėdama laidotuvėse tapti „dėmesio centru“.

Nors ir atsisakė kvietimo atvykti į Londoną prisijungti prie princo Philipo gedinčios Harry šeimos, tai nereiškia, kad Edinburgo hercogo ir Meghan Markle santykiai buvo prasti. Pasak hercogienės draugų, juodu „siejo ypatingas ryšys ir ji jį dievino“.

Bakingamo rūmų atstovas anksčiau patvirtino, kad Meghan nekeliauti patarė jos gydytojas, nes šiuo metu ji yra maždaug šeštą mėnesį nėščia.

„Meghan sakė, kad pagrindinė jos užduotis dabar yra palaikyti Harry. Ji sakė leidusi jam nuspręsti, ar ji turėtų dalyvauti laidotuvėse“, – Dailymail.co.uk pasakojo artimai su Sasekso hercogiene bendraujantis šaltinis.

„Pasak Meghan, tokiomis akimirkomis šeima turi susiburti, pamiršti visus skirtumus ir susivienyti. Ji sakė, kad to norėtų princas Philipas ir kad ji pasiruošusi atleisti bei judėti į priekį“, – tęsė jis.

Vida Press nuotr./Princas Philipas ir Meghan Markle
Vida Press nuotr./Princas Philipas ir Meghan Markle

Visko gali būti, kad iki balandžio 17 d. suplanuotų Edinburgo hercogo laidotuvių Meghan Markle į Jungtinę Karalystę išskris, tačiau šaltinio teigimu, „nepalenkiama“ šiuo klausimu yra jos motina Doria Ragland, nenorinti, kad dukra keliautų būdama nėščia.

„Doria prašė, kad Meghan liktų ir Harry palaikytų iš toli. Kaip ir Harry, Doria saugo Meghan ir nenori, kad ši rizikuotų savo sveikata. Ko Meghan dabar reikia mažiausiai, tai streso“, – atskleidė šaltinis.

15min primena, kad antroji Sasekso hercogų atžala – mergaitė – turėtų gimti šią vasarą.

„Tai, ar Meghan dalyvaus princo Philipo laidotuvėse, jos santykių su karaliene nepakeis. Ji sakė, kad karalienė supranta jos neatvykimą ir nori, kad ji būtų saugi ir sveika dėl kūdikio. Meghan pridūrė, kad dabar – palankus metas Harry pagerinti santykius su broliu ir tėčiu. Jai ten dėl to būti nereikia“, – tęsė hercogienės bičiuliai.

Pirmą kartą nuo persikraustymo į JAV šeimą aplankęs princas Harry šiuo metu karantinuojasi Notingamo kotedže, kur 2017 m. pasipiršo Meghan. Jis – visai šalia brolio Williamo namų.

Paskelbus apie princo Philipo mirtį, tą pačią dieną Sasekso hercogai paviešino pranešimą, kuriame rašė: „Prisimenant Jo Karališkąją Didenybę, Edinburgo hercogą. 1921–2021. Dėkojame už jūsų tarnystę… Jūsų labai trūks.“

Tiesa, jis karališkosios šeimos tada buvo sutiktas su kritika, nes pažeidė karališkojoje šeimoje galiojančias taisykles.

„Galioja natūrali tvarka, o jie ją ignoravo paviešindami savo pranešimą niekam nepasakę, prieš viešai prakalbant pačiam Velso princui“, – „The Daily Telegraph“ sakė šaltinis.

Po poros dienų, pirmadienį, princas Harry pasidalijo kitu seneliui Philipui atminti skirtu pranešimu. Jis skelbė: „Jis buvo mano senelis: grilio meistras, pajuokavimų legenda ir šelmis iki pat pabaigos.

Jos Didenybei karalienei jis buvo neprilygstamai atsidavusi uola, šalia buvusi 73 santuokos metus ir, nors galėčiau tęsti, žinau, kad dabar mums visiems jis, laikydamas rankoje alų, pasakytų „Baikite!“

Mano senelis buvo tarnystei atsidavęs, garbingas ir puikaus humoro jausmo žmogus. Jis visuomet išliko savimi, buvo itin sąmojingas ir sugebėdavo prikaustyti dėmesį bet kokioje aplinkoje savo žavesiu ir taip pat dėl to, kad niekada nežinojau, ką jis pasakys.

Jis bus prisimenamas kaip ilgiausiai monarchijai tarnavęs karalienės vyras, apdovanotas karys, princas ir hercogas. Tačiau man, kaip ir daugeliui per pastaruosius skausmo kupinus metus netekusiam mylimo žmogaus ar senelio, ji buvo mano senelis: grilio meistras, pajuokavimų legenda ir šelmis iki pat pabaigos.

Užbaigiant mintį, seneli, dėkoju už tavo tarnystę, atsidavimą močiutei ir už tai, kad visada buvai savimi. Ilgėsimės tavęs, bet tave visada prisimins tauta ir pasaulis. Meghan, Archie ir mano (taip pat tavo būsimos anūkės) širdyse tu visada užimsi ypatingą vietą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius