-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Meghan Markle elgesiu nusivylęs ir princas Philipas: pyksta dėl monarchijos ir vyro nepalaikymo

Princas Philipas yra labai, labai nusivylęs dėl Meghan Markle nesugebėjimo „palaikyti monarchijos“ ir savo vyro, tvirtino karališkosios šeimos ekspertė, rašoma „DailyMail“.
Meghan Markle, princas Harry ir princas Philipas
Meghan Markle, princas Harry ir princas Philipas / „Scanpix“ nuotr.

99-erių metų Edinburgo hercogui Philipui jaunystėje teko atsisakyti karjeros kariniame jūrų laivyne. Visa tai jis padaręs dėl to, kad palaikytų dabar jau 94-erių karalienę, kai ji įžengė į sostą 1952-aisiais. Būtent dėl to, kai dabar 39-erių Sasekso hercogienė Meghan Markle nepadarė to paties, Philipas buvo „susierzinęs“, rašė Ingrid Seward .

Kalbėdama su „Sky News“, karališkoji biografė teigė, kad pagyvenęs princas negalėjo suprasti, kodėl buvusi aktorė nesekė jo pavyzdžiu, kai 2018 metų gegužę ištekėjo už 36-erių princo Harry.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Elizabeth II ir princas Philipas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Elizabeth II ir princas Philipas

„Jis labai nusivylęs. Princas jaučiasi atsisakęs jūrinės karjeros dėl to, kad norėjo stovėti šalia karalienės ir padėti monarchijai“, – sakė ji.

„Ir kodėl Meghan negali tiesiog atsisakyti aktorės karjeros, palaikyti savo vyro, palaikyti monarchijos?“ – klausė princas.

Kaip princas Philipas sakydavo (princesei) Dianai, visa tai nėra populiarumo konkursas, mes visi kartu dirbame. Jis esą tiesiog negali suprasti, kodėl Meghan negalėjo palaikyti Harry ir jam padėti, užuot norėjusi, kad būtų išgirstas jos pačios balsas.

Autorė teigė, kad princas Philipas netgi nenorėjo dalyvauti derybose dėl Sasekso hercogų ateities už monarchijos ribų. Šios sausio mėnesį vyko Sandringame.

Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
Vida Press nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Kai Harry ir Meghan pranešė apie savo ketinimus atsiskirti ir tapti finansiškai nepriklausomais, karalienė iškvietė princą Charlesą ir princą Williamą į Norfolką skubiam aukščiausiojo lygio susitikimui.

Steward tvirtino, kad Edinburgo hercogas nebenori įsitraukti, nes princas Harry ir Meghan oficialiai pasitraukė iš karališkosios šeimos šių metų kovą. Esą, susiklosčiusi situacija jį labai erzina. Kai buvo surengtas Sandringhamo viršūnių susitikimas, princas Philipas buvo pastebėtas labai greitai paliekantis namus, dar iki visiems atvykstant.

„Jis paprasčiausiai nebenori įsitraukti“, – sakė Ingrid Seward.

Anksčiau M.Steward buvo palietusi temą apie didžiulį princo Philipo pareigos jausmą. Autorė teigė, kad princą liūdina besirandanti tendencija, kai daugelis jaunesnių karališkosios šeimos narių „neatrodo besidalinantys jo vertybėmis“.

„Princas nerimavo dėl to, kad, pavyzdžiui, jo anūkas Harry nevykdė pareigų, atsisakė tėvynės ir visko, kas jam rūpėjo, dėl to, kad Šiaurės Amerikoje taptų egocentriška žvaigžde“, – rašė M.Steward.

„Jam buvo sunku tiksliai suprasti, kodėl jo anūkui gyvenimas buvo toks nepakeliamas. Anot Philipo, Harry ir Meghan turėjo viską, kas jiems buvo reikalinga: gražius namus, sveiką sūnų ir unikalią galimybę labdaringa veikla padaryti pasaulinę įtaką“, – pridūrė autorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius