-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle ir princo Harry gerbėjai įsitikinę, kad hercogienė vėl laukiasi

Ar Sasekso hercogienė Meghan Markle (39 m.) gali lauktis? Nemažai karališkosios šeimos gyvenimu besidominčiųjų mano būtent taip, o apie tai, jog mažasis Archie netrukus gali turėti brolį arba sesę galimai išduoda ir vienas įvykis.
Meghan Markle ir princas Harry su sūnumi Archie
Meghan Markle ir princas Harry su sūnumi Archie / „Scanpix“ nuotr.

Nors pati karališkoji pora apie nėštumą neužsiminė nė žodeliu, po vienos žinios internautai pradėjo spėlioti, ar tik M.Markle ir princas Harry (36 m.) netrukus nepaskelbs apie šeimos pagausėjimą?

Kaip pastebėjo „Marie Claire“, įtarimų jiems sukėlė faktas, jog M.Markle paprašė nukelti bylos su „Mail On Sunday“, išspausdinusiais jos ranka rašyto laiško tėvui Thomasui Markle’ui ištrauką, atstovais nagrinėjimą.

Pastarasis turėjo prasidėti 2021 metų sausio 11 d., bet M.Markle dėl „konfidencialių priežasčių“ paprašė pavėlinti šį procesą. Prašymas buvo įgyvendintas ir, remiantis užsienio žiniasklaida, byla nagrinėti bus pradėta ne anksčiau nei 2021 metų spalio 15 d.

Gal tai tik sutapimas, bet bylos nagrinėjimas M.Markle paprašius prasidės devyniais mėnesiais vėliau nei planuota iš pradžių.

„Scanpix“ nuotr./Princo Harry ir Meghan Markle sūnaus Archie krikštynų akimirka
„Scanpix“ nuotr./Princo Harry ir Meghan Markle sūnaus Archie krikštynų akimirka

„Meghan Markle paprašė bylos prieš „The Mail“ nagrinėjimą perkelti į 2021 metų rudenį dėl konfidencialių priežasčių ir žmonės spekuliuoja, kad ji nėščia“, – rašė vienas internautas tviteryje.

Tokios pačios nuomonės laikėsi ir daugiau karališkosios poros gerbėjų. „Nenoriu būti pilvo stebėtoju, bet manau taip pat“, – teigė kitas.

„Prognozuoju dabar: Meghan Markle laukiasi“, – pridūrė dar vienas.

Žinoma, priežasčių, kodėl M.Markle paprašė atidėti bylos svarstymo pradžią gali būti įvairių.

Tarkime, jai ir sutuoktiniui princui Harry bei jųdviejų atžalai Archie reikia laiko įsikurti naujuose namuose Santa Barbaroje. Galbūt jie nori šiek tiek pailsėti po aukšto rango karališkųjų titulų atsisakymo ir persikraustymo į JAV. Tačiau galimybė, kad šeima laukia pagausėjimo taip pat neatmetama.

O kaip manote jūs? Savo nuomonę išreikškite apklausoje:

TAIP PAT SKAITYKITE: Per pirmąjį viešą M.Markle ir Harry pasirodymą jie slėpė didelę paslaptį: buvo viena svarbi užuomina

Apie pirmąjį Meghan Markle ir princo Harry pasimatymą ir kada juodu suprato esą skirti vienas kitam?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius