Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Per pirmąjį viešą M.Markle ir Harry pasirodymą jie slėpė didelę paslaptį: buvo viena svarbi užuomina

Pirmojo oficialaus pasirodymo viešumoje metu Meghan Markle ir princas Harry nuo visų kai ką slėpė. 2017-ųjų rugsėjį, po daugiau nei metų draugystės, juodu dalyvavo Toronte vykusiose „Invictus“ žaidynėse, kur niekaip negalėjo vienas nuo kito atitraukti ne tik akių, bet ir rankų. Pasirodo, už šių romantiškų poros gestų slypėjo labai didelė ir svarbi priežastis.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak naujos biografinės knygos apie Sasekso hercogus „Finding Freedom“, Meghan Markle ir princas Harry tada jau buvo susižadėję, bet apie tai niekas nė nenutuokė.

Pasirodo, apie džiugią žinią Meghan Markle bandė užsiminti itin subtiliu būdu – žaidynėse ji vilkėjo baltus, jos draugės dizainerės Mishos Nonoo kurtus marškinius, pavadintus „Husband Shirt“ („Vyro marškiniai“), rašo „People“. Tačiau šios užuominos niekas neiššifravo.

Po dviejų mėnesių, lapkričio 27 d., apie Meghan Markle ir princo Harry sužadėtuves pranešta viešai. Tiesa, tiksli piršlybų data taip ir neatskleista – pora ją laiko paslaptyje.

„Tai nutiko prieš kelias savaites, šį mėnesį, čia – mūsų namuose; buvo mums įprasta, tipiška naktis“, – per sužadėtuvių interviu tepasakė Harry.

Meghan Markle pridūrė, kad pasiūlymo tekėti iš princo Harry ji sulaukė „jaukią naktį“, porai vakarienei gaminant keptą vištą.

VIDEO: Prince Harry and Meghan Markle's first interview together - tape replay

Minėtos knygos autoriai Omidas Scobie ir Carolyn Durand atskleidė ir daugiau poros santykių su likusiais karališkosios šeimos nariais detalių.

Apie jas galite paskaityti čia: Šokiruojančios Sasekso hercogų santykių su karališkąja šeima detalės: jautėsi ignoruojami ir nesaugomi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius