Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle pasidalijo naujagimio Archie nuotrauka: ypatinga detale pagerbė princesės Dianos atminimą

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle savo pirmąją mamos dieną paminėjo sekmadienį ir nepraleido progos pasidalyti nepakartojama naujagimio Archie nuotrauka. Ją M.Markle paskelbė oficialioje Sasekso hercogų „Instagram“ paskyroje.
Princas Harry ir Meghan Markle su pirmagimiu Archie
Princas Harry ir Meghan Markle su pirmagimiu Archie / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Nuotraukoje kunigaikštienė Meghan laiko savo naujagimio berniuko kojytes. Tačiau fotografija ypatinga ir kita detale – joje matomos gėlės neužmiršuolės buvo princesės Dianos mėgstamiausios.

Užraše po nuotrauka skelbiama: „Šiandien pagerbiu atminimą visų motinų – buvusių, esamų, būsimų ir tų, kurios prarastos, bet amžinai bus prisimintos. Mes pagerbiame kiekvieną iš jūsų. Šiandien yra motinos diena JAV, Kanadoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Šiaurės Afrikoje, Kenijoje, Japonijoje ir keliose Europos šalyse. Tai yra pirma motinos diena Saseksų kunigaikščiams.“

Meghan motinos dieną taip pat praleido ir su savo mama Doria, kuri į Angliją atvyko praeitą mėnesį būti šalia dukros, kai gims jos anūkas. Meghan yra nepaprastai artima su savo mama ir pasaulis į jų santykius atkreipė dėmesį jau 2014 m., kai dabartinė kunigaikštienė jai parašė meilės laišką dabar nebeveikiančiame bloge. Meghan savo mamą pavadino „laisva dvasia“ ir pasakė, kad būtent ji ją išmokė pačių svarbiausių gyvenimo pamokų.

15min primena, kad po kelių dienų laukimo britų princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan Markle pasauliui pristatė savo pirmadienio rytą gimusį sūnų. Pozuodami su naujagimiu karališkoji pora švytėjo iš laimės ir neslėpė gyvenantys euforijoje.

Prieš susitikimą su žurnalistais princas Harry ir jo žmona Meghan trečiadienį savo naujagimį supažindino su karaliene Elizabeth II. Pirmasis susitikimas vyko Vindzoro pilyje.

Vėliau laime švytintys tėvai sūnų supažindino ir su pasauliu. Duodami interviu jie teigė, kad tėvystė buvo jų svajonė.

Pozuojant fotografams pirmagimį ant rankų laikė princas Harry, o į baltą antklodėlę susuktas kūdikis nė kiek nesibaimino viso dėmesio ir ramiai miegojo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan pasauliui pristatė karališkąjį kūdikį

Karališkas vaikas pasaulį išvydo 5 val. 26 min. ryte (Anglijos laiku). Vaikas gimė sverdamas 3,260 kg.

Gimdymo metu Harry visą laiką buvo šalia Meghan, tiesa, pirmagimio lytis buvo staigmena tiek princui, tiek Meghan. Jie priėmė sprendimą nežinoti vaiko lyties iki pat gimdymo.

Pirmagimiui Sasekso karališkoji pora suteikė Archie Harrisono Mountbatteno-Windsoro vardą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmas princo Harry interviu tapus tėčiu: „Labai didžiuojuosi savo žmona“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius