Meghan Markle tėvas melavo apie širdies operaciją siekdamas gailesčio: „Jis viską išsigalvojo“

Britų žiniasklaida išsiaiškino, kad Sasekso hercogienės Meghan (36 m.) tėvas melavo apie savo širdies operaciją, dėl kurios esą nebegalėjo dalyvauti dukters vestuvėse. Tačiau dabar aiškėja, kad tai tebuvo išsisukinėjimas – jam buvo gėda po surežisuotų nuotraukų su paparacais, dėl to reikėjo svarios priežasties, kad galėtų nedalyvauti.
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia „Daily Mail“, Thomo Markle'o (74 m.) širdies operacija tebuvo dalis plano, kaip išvengti karališkųjų vestuvių po patirtos gėdos, kai pasaulis sužinojo apie jo surežisuotas nuotraukas su paparacais. Nuotakos tėvas nebenorėjo dalyvauti šventėje, kad nepatirtų dar daugiau gėdos, ir vylėsi, kad žinia apie širdies operaciją sukels žmonių gailestį.

Tai paaiškėjo po to, kai vyresnioji Sasekso hercogienės sesuo Samantha Grant tviteryje išsiliejo, esą Meghan bus kalta, jei jų tėvas numirs.

„Daily Mail“ susisiekė su ligonine, kurioje Thomui Markle'ui tariamai buvo padaryta toji širdies operacija, tačiau ji patikino, kad niekada neturėjo tokio paciento.

Tą patį tvirtina ir viena Sasekso hercogienės draugė, kuri davė anoniminį komentarą „Daily Mail“, nes jai atsibodo klausyti istorijų, kokia Meghan negailestinga savo tėvui.

„Visa istorija apie Meghan tėvo širdies operaciją buvo išgalvota, – pareiškė hercogienės draugė. – Jam reikėjo sugalvoti pakankamai gerą priežastį, dėl kurios galėtų nedalyvauti vestuvėse ir išvengtų didesnės gėdos po to, kai paaiškėjo jo susitarimas su paparacais. Istorija apie prastą sveikatą buvo jo būdas sulaukti šiek tiek užuojautos iš visuomenės ir nukreipti dėmesį nuo tų surežisuotų nuotraukų, kurios buvo visiška gėda Meghan ir karališkajai šeimai.“

„Dabar visiems jo gaila, o neturėtų. Jeigu jis tikrai sirgtų, Meghan pasistengtų jį aplankyti“, – tikino hercogienės draugė ir pridūrė: „Negailėkite Thomo Markle'o – gailėkite Meghan“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius