-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miley Cyrus erzina instagramą – pasidalijo apnuogintos krūtinės nuotrauka

Kaip savo dainoje „Can’t Be Tamed“ dainuoja Miley Cyrus, ji tikrai negali būti sutramdyta. Praėjusi dizainerio Marco Jacobso podiumu Niujorko mados savaitėje, socialiniame tinkle ji pasidalijo aprangos fiasko įamžinusia nuotrauka – jos laisvai krentanti nedidelė palaidinė parodė kai ką daugiau, nei pati M.Cyrus norėjo.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / Vida Press nuotr.

Dainininkę fotografavę paparacai spėjo „pagauti“ akimirką, kai M.Cyrus palaidinė apnuogino jos vieną krūtį. Tačiau 27-erių mergina, tuo metu dar neseniai oficialiai išsiskyrusi su australų aktoriumi Liamu Hemsworthu, dėl to nė kiek nesijaudino. Atvirkščiai – ji šia nuotrauka dar ir pasidalijo su savo 104 mln. sekėjų.

„Pabraukite į dešinę. Bet paskubėkite. Instagramas greitai šį įrašą tikrai ištrins“, – po nuotraukomis rašė M.Cyrus.

„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus įrašas instagrame
„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus įrašas instagrame

Socialinis tinklas „Instagram“ yra nustatęs labai griežtas taisykles, kokiu turiniu gali dalytis jo vartotojai, ir už kokį jie bus baudžiami. Taip apnuoginta krūtinė, kad matosi speneliai, yra anketos panaikinimą uždirbti galinti nuotrauka.

Tačiau socialinis tinklas pašalinti dainininkės nuotraukos neskuba. Dar ir dabar ji yra visiems matoma.

O už drąsų sprendimą M.Cyrus sulaukė pagyrų iš žinomų mados industrijoje vardų, tarp kurių ir danų modelis bei fotografė Helena Christensen, mados žurnalistas Derekas Blasbergas bei prancūzų stilistė Carlyne Cerf de Dudzelle, rašo „Page Six“.

Nuo jų neatsiliko ir M.Cyrus gerbėjai. „Tu per karšta šaltam Niujorkui“, – rašė vienas.

„Paduosiu instagramą į teismą, jei jie ištrins šį įrašą, nes tu suteiki galią moterims jaustis patogiai savuose kūnuose“, – pridūrė kitas.

Kaip ir buvo galima tikėtis, M.Cyrus vėjo gūsio atidengtas krūties spenelis, o tiksliau pačios dainininkės sprendimas tai įamžinusia nuotrauka pasidalyti internete, sulaukė aršios kritikos.

„Jaunos merginos lygiuojasi į tave ir nemanau, kad spenelių rodymas yra gerai. Būk geresnė, rimtai, tu turi nuostabų balsą ir daug kitų dalykų – rodyti savo papus jaunimui, kuris į tave lygiuojasi, nėra vienas jų“, – pasipiktinimą reiškė vienas internautas.

„Jei savo kūną nori parodyti visam pasauliui, tada liaukis vilkėjusi drabužius. Ar kada pagalvojai apie paauglius, kurie kopijuos tavo kvailus poelgius?“ – dainininkės klausė kitas.

Šis – ne pirmas kartas, kai M.Cyrus savo spenelius nesivaržydama demonstruoja socialiniuose tinkluose. Spalį ji pasidalijo nuotrauka, kurioje prieš veidrodį pozuoja vilkėdama baltą palaidinę. Kalbant iš techninės pusės, M.Cyrus speneliai yra pridengti, tačiau palaidinė yra permatoma, tad viskas, ką ji turėtų paslėpti, matosi lyg ant delno.

Ir tada M.Cyrus antraštėje teigė, kad ši fotografija netrukus bus panaikinta iš socialinio tinklo: „P.s. tai netrukus bus pašalinta. Buvau perspėta gramo (instagramo – red. past.) dievų.“

Kol kas ši fotografija vis dar M.Cyrus paskyroje.

„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus įrašas instagrame
„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus įrašas instagrame

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius