-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris padavė į teismą B.Pittą: teigia, kad žadėjo ją vesti, o tuomet pasisavino 40 tūkst. dolerių

Teksase gyvenanti moteris į teismą padavė garsų Holivudo aktorių Bradą Pittą, 100 tūkst. JAV dolerių (apie 84 tūkst. eurų) ieškinį grįsdama tuo, kad žinomas vyras jai suteikė tuščių vilčių kalbomis apie vestuves, o tada išviliojo didelę pinigų sumą. Tačiau aktoriaus advokatai tokius kaltinimus ir bet kokias sąsajas su ieškove griežtai neigia.
Bradas Pittas
Bradas Pittas / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „Page Six“, generaline direktore sveikatos priežiūros įstaigoje dirbanti Kelli Christina teigia sumokėjusi B.Pittui 40 tūkst. JAV dolerių (apie 34 tūkst. eurų), kad šis penkis kartus pasirodytų renginiuose, surengtuose jo labdaros fondui „Make It Right“. Pastarasis rūpinasi namų nuo uragano „Katrina“ nukentėjusiems žmonėms statybomis.

K.Christina netgi pareiškė, kad su Holivudo žvaigžde prieš porą metų užmezgė tokius artimus santykius, jog diskutavo apie vedybas, skelbiama teismo dokumentuose, kuriuos matė „The Post“.

„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas
„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas

Tačiau B.Pitto advokatas teigia, kad moterį greičiausiai apgavo kibernetinis sukčius, apsimetęs garsiu aktoriumi.

„Oskaro“ laureatui atstovaujantys teisininkai spalio 7-ąją kreipėsi į Teksaso teismą tvirtindami, kad B.Pittas bei jo fondas niekada neturėjo reikalų su K.Christina, ir pateikė prašymą nutraukti bylą.

„Nei „Make It Right“ subjektai, nei ponas Pittas nesudarė jokio susitarimo su ieškove“, – teigiama dokumentuose.

Pati K.Christina tvirtina, kad su B.Pittu sudarė verslo sutartį konkrečiomis sąlygomis ir pagal susitarimą ji turėjo organizuoti renginius fondui „Make It Right Foundation“ labdaros tikslais.

„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas
„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas

Aktorius esą turėjo pasirodyti minėtuose renginiuose, tačiau paskutinę minutę atšaukė dalyvavimą pažadėdamas juose pasirodyti kitą kartą, nors moters pervestus 40 tūkst. JAV dolerių pasiėmė.

„Tai yra labai liūdnas atvejis, kai žmogus tapo internetinio apgaviko, apsimetusio įžymybe ir neturinčio nieko bendro su realiu asmeniu, aferos auka. Tikėkimės, kiti galės pasimokyti iš šios nelemtos situacijos“, – sakė su byla susipažinęs šaltinis.

Vis dėlto K.Christina nenusileidžia ir yra pasiryžusi toliau aiškintis su Holivudo aktoriumi.

„Šis teismo procesas yra svarbus šaliai, todėl aš toliau kovosiu su Bradu Pittu ir „Make It Right Foundation“. Turiu 113 puslapių medžiagos, kad paremčiau kaltinimus ir įtarimus. Nesitikėčiau, kad šis ieškinys praeis lengvai“, – „The Post“ sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Labiausiai šokiravusios ir netikėtos užsienio žvaigždžių skyrybos: kas išardė šias Holivudo santuokas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius