Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Labiausiai šokiravusios ir netikėtos užsienio žvaigždžių skyrybos: kas išardė šias Holivudo santuokas?

Kad ir kaip to nenorėtume, skyrybos neigiamai veikia ne tik pačią skirtingais keliais pasukti nusprendusią porą, bet ir jų artimuosius, draugus. Ne ką mažiau šoko gali sukelti ir žinios apie garsių Holivudo, muzikos ar teatro žvaigždžių, kurių gyvenimais kartais domimės net labiau nei savaisiais, iširusius santykius. Prisiminkime netikėčiausias ir labiausiai šokiravusias garsių užsienio porų skyrybas.
Netikėčiausios žvaigždžių skyrybos
Netikėčiausios žvaigždžių skyrybos / Vida Press nuotr.

Bradas Pittas ir Jennifer Aniston

10-to dešimtmečio pabaigoje ir XX a. pradžioje aktoriai Bradas Pittas ir Jennifer Aniston, 1998-aisiais supažindinti savo agentų, buvo karščiausia pora Holivude, rašo „E! News“.

Jųdviejų asmeninio gyvenimo detalės itin domino visuomenę, ypač dar ir todėl, kad tuo metu Jennifer Aniston kiekvieną savaitę mirgėdavo jų ekranuose seriale „Draugai“, o Bradas Pittas po truputį tvirtinosi geriausių aktorių gretose. Tad tik įsivaizduokite, kas vyko užsienio žiniasklaidoje, kai 2000-aisiais pora susižadėjo.

„Scanpix“/AP nuotr./Jennifer Aniston ir Bradas Pittas 2004 metais
„Scanpix“/AP nuotr./Jennifer Aniston ir Bradas Pittas 2004 metais

Po tų pačių metų liepos 29 d. įvykusių aktorių vestuvių atrodė, kad Jennifer Aniston ir Bradas Pittas drauge bus amžinai. Tačiau idiliškam poros gyvenimui grėsmė iškilo pasklidus gandams, jog Bradas Pittas norėtų susilaukti vaikų, o Jennifer Aniston apie tai dar net negalvoja.

Pora išsiskyrė po vestuvių praėjus penkeriems metams po to kai, kaip teigiama, Bradas Pittas užmezgė slaptą romaną su kolege Angelina Jolie jiems besifilmuojant juostoje „Ponas ir ponia Smitai“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po slaptų Jennifer Aniston ir Brado Pitto pasimatymų tarp poros vėl užgimė romantiški jausmai?

Bradas Pittas ir Angelina Jolie

Šios poros santykių pradžia – labai įdomi ir skandalinga. Susipažinę filmavimo aikštelėje Bradui Pittui dar gyvenant santuokoje su Jennifer Aniston, juodu susitikinėti oficialiai pradėjo 2005-aisiais – tais pačiais metais, kai buvo pranešta apie, kaip teigiama, dėl tos pačios Angelinos Jolie sugriuvusią jo santuoką.

Angelina Jolie ir Bradas Pittas susilaukė trijų vaikų, dar vieną įsivaikino. Aktorius taip pat tapo anksčiau „Kapų plėšikės Laros Kroft“ žvaigždės įsivaikintų dviejų atžalų patėviu.

Ilgai pragyvenę drauge, 2014-aisiais aktoriai nusprendė susituokti. Tiesa, skyrybų gandai poros nepaleido visą jų santuokos laikotarpį, kol galiausiai 2017-aisiais jie pasitvirtino. Ši žinia šokiravo, kaip rašo Insider.com, tikėjusius tikra meile, mat Angeliną Jolie ir Bradą Pitą daugelis laikė tikros meilės simboliais.

„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas
„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas

Benas Affleckas ir Jennifer Garner

Dar viena daugelio svajonių laikyta, bet santykių išbandymų neįveikusi pora – Benas Affleckas ir Jennifer Garner. Juodu susipažino dar 2000-aisiais, filmuodamiesi „Perl Harbore“, tačiau vienas kitu romantiškai susižavėjo po poros metų, „Rolling Stone“ sakė Benas Affleckas, nors tuo metu Jennifer Garner buvo ištekėjusi už Scotto Foley, o Benas Affleckas draugavo su dainininke Jennifer Lopez.

2003 metais aktorei išsiskyrus su sutuoktiniu, o po metų Benui Affleckui atšaukus sužadėtuves su seksualiąja Jennifer Lopez, laiko įsimylėjėliai daugiau negaišo ir stačia galva nėrė į santykius. Dar tais pačiais metais juodu drauge pasirodė kaip oficiali pora.

Po metų aktoriai susižadėjo, o birželį atšoko vestuves Jennifer Garner esant ketvirtą mėnesį nėščiai. Drauge juodu susilaukė trijų vaikų ir nuolat kalbėjo, koks nuostabus yra jų šeiminis gyvenimas.

„Scanpix“/AP nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Garner (2013 m.)
„Scanpix“/AP nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Garner (2013 m.)

Tačiau ir jis, kaip visi geri dalykai gyvenime, baigėsi. 2015-aisiais pora pranešė sukantys skirtingais keliais, Benu Affleckui buvus neištikimam su poros vaikų aukle Christine Ouzounian. Jis slaptą romaną, žinoma, neigė.

Nors po to ir buvo ne kartą drauge pastebėti viešumoje, taip paskatindami kalbas, kad pora vis dėlto susitaikys, 2017-aisiais Jennifer Garner ir Beno Afflecko santuoka buvo nutraukta oficialiai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Benas Affleckas nebeslepia jausmų aktorei Anai de Armas: pora susipažino filmavimo aikštelėje

Ryanas Goslingas ir Rachel McAdams

Šie aktoriai visų širdis užkariavo suvaidinę tobulą porą filme „Užrašų knygutė“, tad įsivaizduokite, kaip visi nustebo sužinoję, jog juodu pirmą kartą susitikę vienas kito nekentė.

„Užrašų knygutės“ režisierius Nickas Cassavetesas papasakojo, kad dėl stiprių nesutarimų Ryanas Goslingas net buvo pasiryžęs Rachel McAdams išvaryti iš filmavimo aikštelės, tačiau jųdviejų santykiai pasikeitė jiems užbaigus filmavimo darbus – juodu pradėjo susitikinėti.

Filmo „Užrašų knygelė“ plakatas
Filmo „Užrašų knygelė“ plakatas

Deja, ir šios poros laime ne tik ekrane, bet ir tikrame gyvenime gerbėjai džiaugėsi neilgai. Kaip rašo Insider.com, 2007-aisiais po stipraus ginčo Ryanas Goslingas ir Rachel McAdams išsiskyrė. Tiesa, po metų juodu atnaujino santykius, bet jų išsaugoti nepavyko ir 2008 metais pora išsiskyrė visam laikui.

Zacas Efronas ir Vanessa Hudgens

Jei XX a. pradžioje buvote jaunas, tikriausiai buvote šioks toks aktorių Zaco Efrono ir Vanesso Hudgens gerbėjas.

Pora, būdami paaugliai, susipažino 2005 metų „Disney“ filmo „Vidurinės mokyklos miuziklas“ aikštelėje. Filmas tapo tikru hitu, kaip ir jame pagrindinius įsimylėjėlių vaidmenis atlikę aktoriai, susitikinėję ir tikrame gyvenime.

Kurį laiką atrodė, kad jųdviejų laukia nuostabus gyvenimas, santuoka, šeima, tačiau po penkerių drauge praleistų metų jaunuoliai išsiskyrė. Vanessa Hudgens teigė, kad tam nemažai įtakos turėjo Zacui Effronui rodomas moterų dėmesys.

Užsienio naujienų portalai dar ilgai spėliojo, ar aktorių pora susitaikys ir atkurs romantiškus jausmus, bet visas šias kalbas 2015-aisiais užbaigė pati Vanessa Hudgens atskleisdama, kad su buvusiu mylimuoju ji net nesišneka.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Vanessa Hudgens ir Zacas Efronas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Vanessa Hudgens ir Zacas Efronas

Heidi Klum ir Sealas

Modelis Heidi Klum ir atlikėjas Sealas buvo bene viena gražiausių užsienio pramogų pasaulio porų. Pradėję susitikinėti 2004-aisiais, juodu pasaulį pakerėjo ne tik stiliumi, bet ir pavydėtinais santykiais.

Po metų susituokę, Heidi Klum ir Sealas susilaukė pirmosios bendros atžalos, vėliau dar dviejų. Sealas taip pat įsivaikino mylimosios dukrą iš ankstesnių santykių.

2012-aisiais dainininkui socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbus, kad jo ir Heidi Klum santuokai atėjo galas, šios poros gerbėjus ištiko šokas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Heidi Klum ir Tomas Kaulitzas iškėlė antrąsias vestuves: šįsyk – prabangioje jachtoje Kaprio saloje

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum ir Sealas (2011 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum ir Sealas (2011 m.)

Fergie ir Joshas Duhamelas

2017-aisiais Fergie ir Josho Duhamelo skyrybos po aštuonerių bendro gyvenimo metų buvo labiausiai šokiravęs įvykis pramogų pasaulyje.

Iš tiesų prieš paskelbiant apie nutrūkusią santuoką, atskirai ši pora gyveno jau kelis mėnesius ir laukė tinkamos akimirkos nelabai džiugiai žiniai paviešinti.

„Scanpix“/AP nuotr./Fergie ir Joshas Duhamelas
„Scanpix“/AP nuotr./Fergie ir Joshas Duhamelas

Katie Holmes ir Tomas Cruise’as

Negalima pamiršti ir šios poros. Katie Holmes ir Tomo Cruise'o santykiai, greitos sužadėtuvės ir tuo metu vienos brangiausių vestuvių Holivude buvo bene svarbiausias šio amžiaus pirmo dešimtmečio vidurio įvykis.

2006-aisiais porai gimė dukra Suri, o dar po šešerių metų aktoriai paskelbė nusprendę išsiskirti. Jokių įrodymų ar ženklų, kad Katie Holmes ir Tomo Cruise’o santykiams gresia pabaiga, nebuvo, todėl daugelis ėmė spekuliuoti, jog dėl iširusios šeimos kaltas aktoriaus pasišventimas scientologijai ir Katie Holmes siekis nuo to apsaugoti dukrą.

Nicole Kidman ir Tomas Cruise’as

Manoma, kad dėl scientologijos iširo ir ankstesnė Tomo Cruise'o santuoka su kita garsia Holivudo aktore Nicole Kidman. 1990-aisiais vestuves atšokusi ir dvi atžalas įsivaikinusi pora išsiskyrė 2001-aisiais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Religija, skirta tik turtingiesiems: kiek iš tiesų kainuoja būti scientologu?

Vida Press nuotr./Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as (1990 m.)
Vida Press nuotr./Nicole Kidman ir Tomas Cruise'as (1990 m.)

Jennifer Lopez ir Marcas Anthony

Jennifer Lopez ir Marco Anthony santykių pradžia laikomi 1998-ieji – jų pažintis Brodvėjaus spektaklyje „The Capeman“, tačiau oficialiai susitikinėti juodu pradėjo tik 2004 metais – dainininkei išsiskyrus su Benu Afflecku.

Tais pačiais metais jie atšoko vestuvės, o po ketverių metų susilaukė dvynių. Jennifer Lopez ir Marcas Anthony kūrė bendrus muzikos ir filmų projektus, įkūrė mados liniją. 2011-aisiais pasklido žinia, kad šios poros santuoka nutrūko.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez ir Marcas Anthony 2006-aisiais
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez ir Marcas Anthony 2006-aisiais

Seanas Pennas ir Madonna

Madonnos ir Seano Penno santykiuose dramos, kilusios dėl vyro tariamų fizinių išpuolių prieš dainininkę, netrūko. Juodu susituokė 1985 metais, o 1989-aisiais pranešė besiskiriantys.

Seanas Pennas garsėjo polinkiu kelti ranką – kartą jis užpuolė aktorių filmavimo aikštelėje, o draugaudamas su Madonna, teigiama, šoko prieš ją su lazda.

Nors šių dviejų žmonių vedybinis gyvenimas nebuvo rožėmis klotas, žinia apie skyrybas buvo ne ką mažiau sukrečianti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Taip keršija Brigitte Nielsen: trenkė Madonnai, o po to permiegojo su Seanu Pennu

Vida Press nuotr./Seanas Pennas ir Madonna filme „Šanchajaus siurprizas“ (1986 m.)
Vida Press nuotr./Seanas Pennas ir Madonna filme „Šanchajaus siurprizas“ (1986 m.)

Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver

1986-aisiais susituokę ir kelis vaikus užauginę Maria Shriver ir Arnoldas Schwarzeneggeris žinia, jog po šitiek drauge praleistų metų nusprendė skirtis (2011-aisiais), šokiravo tikrai ne vieną.

Netrukus po to paaiškėjo, kad Arnoldas Schwarzeneggeris žmonai buvo neištikimas su namų tvarkytoja. Jei to dar nebūtų gana, ji nuo aktoriaus susilaukė sūnaus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver

Elvis Presley ir Priscilla Presley

Muzikos pasaulio ikonos Elvio Presley ir Priscillos Presley meilės istorija, nors ir nelaiminga, žinoma beveik visiems. Su garsiu dainininku susipažinusi dar paauglystėje, būdama 21-erių Priscilla už jo ištekėjo. Poros skyrybų procesas oficialiai užbaigtas 1973-aisiais.

2016 metais viename interviu Priscilla Presley sakė, kad buvo priversta adaptuotis prie Elvio Presley gyvenimo būdo ir jautėsi lyg „gyventų burbule“.

„Gyvenau jo gyvenimą. Žiūrėjau filmus, kuriuose norėjo žiūrėti jis, klausiausi muzikos, kurios klausėsi jis, lankiausi ten, kur norėjo jis. Taigi, pamečiau pati save. Išsiskyriau ne dėl to, kad jo nemylėjau – jis buvo mano gyvenimo meilė, iš tikrųjų. Palikau ji, nes turėjau sužinoti, koks yra tas pasaulis.“

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Elvis Presley su žmona Priscilla Presley ir dukra Lisa Marie Presley
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Elvis Presley su žmona Priscilla Presley ir dukra Lisa Marie Presley

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas, atrodė, susitikinėjo visą amžinybę. Pora ne kartą skyrėsi ir vėl susitaikė, galiausiai susižadėjo ir 2018 metų pabaigoje susituokė, tačiau ilgai bendru šeiminiu gyvenimu juodu nepasidžiaugė.

Aktorius ir dainininkė iš pradžių drauge pranešė jau kurį laiką gyvenantys atskirai, o po kelių dienų oficialius skyrybų dokumentus savo žmonai įteikęs Liamas Hemsworthas nurodė, kad skyrybų priežastis – „nesuderinami skirtumai“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oficialiai nutraukta Miley Cyrus ir Liamo Hemswortho santuoka: turtą pasidalijo greitai ir be ginčų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius