-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nuo Khloe Kardashian išdavusio Tristano Thompsono nusisuko visa jos šeima: atleidimo nebus?

Pramogų pasaulį sudrebinus begėdiškos neištikimybės skandalui, nuo NBA žvaigždės Tristano Thompsono (27 m.) nusisuko visa garsioji Kardashianų-Jennerių šeima – nėščią Khloe Kardashian (33 m.) išdavusiam krepšininkui atleidimo, panašu, tikėtis nebeverta.
Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ir Kylie Jenner
Khloe Kardashian su mama Kris Jenner ir seserimis Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian bei Kylie Jenner per savo kūdikio sutiktuvių vakarėlį / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Kol kas nei Tristanas Thompsonas, nei Khloe Kardashian paviešintos neištikimybės nekomentavo, tačiau šaltinių žiniomis, tiek jai, tiek visai Kardashianų-Jennerių šeimai šios naujienos buvo it perkūnas iš giedro dangaus.

Pranešama, kad tiek Khloe mama Kris Jenner, tiek jos garsiosios seserys norėtų, jog ji neatleistų išdavikui, tačiau palaikys ją, net jei ji nuspręs likti su Tristanu ir duos šansą pasitaisyti.

„Šeima neabejotinai mano, kad Khloe geriausia būtų nutraukti santykius su juo, bet palaikys ją bet kokiu atveju“, – sakė šaltinis iš Kardashianų-Jennerių aplinkos.

„Jų širdys plyšta dėl Khloe. Jie nė neįtarė, koks melagis Tristanas gali būti“, – „People“ sakė šaltinis apie jos šeimos reakciją į labai nemalonias naujienas.

„Būnant krepšininku dažnai tenka keliauti, susiduri su daugybe pagundų. Bet Tristanas visada tikino Khloe šeimą, kad jis absoliučiai jai atsidavęs ir įsipareigojęs. Tristanas jai buvo visas pasaulis, jiedu turėjo bendrą gyvenimą, – apie tai, kaip dabar jaučiasi apgauta Khloe, pasakojo šaltinis. – Ji nuoširdžiai manė, kad jis su ja elgiasi lyg su auksu, kaip su karaliene. Jis davė jai viską, buvo jai atsidavęs. Jai gyvenimas (su juo) atrodė tobulas. Ir viskas sudužo į šipulius.“

Įvairių šaltinių duomenimis, Khloe Kardashian šeima stengiasi užtikrinti, kad bent jau kol kas ji nesusitiktų su Tristanu ir nepradėtų aiškintis santykių – dabar svarbiausia yra pagimdyti. O patirtas stresas jau ir taip pakenkė nėštumo eigai – Khloe terminas buvo numatytas balandžio pabaigoje, tačiau įvairių šaltinių žiniomis, jai jau prasidėjo paruošiamieji sąrėmiai ir gimdymas gali prasidėti anksčiau nei tikėtasi.

„Visi dabar gyvena krizės nuotaikomis, bet stengiasi būti kuo ramesni dėl Khloe, – „E! News“ sakė šaltinis iš šeimos aplinkos. – Jie labai nerimauja dėl jos, bijo, kad tai gali pakenkti vaikelio sveikatai ir mano, kad bet kurią sekundę gali prasidėti gimdymas.“

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Taip pat pranešama, kad sugniuždyta Khloe Kardashian norėtų dingti iš Klivlando ir namų, kuriuose gyveno su Tristanu, tačiau to padaryti nebeįmanoma – devintą mėnesį nėščia moteris tiesiog nebegali skristi lėktuvu.

„Khloe visus savo daiktus persikėlė į Klivlandą, ji pilnai ten persikraustė, – sakė šaltinis portalui „Us Weekly“. – Ji planavo ten auginti savo kūdikį ir paversti tą miestą savo bei dukters namais. O dabar ji tenori kuo greičiau išsinešdinti iš Klivlando, bet jau nebegali skristi.“

Vida Press nuotr./Khloe Kardashian
Vida Press nuotr./Khloe Kardashian

Trečiadienį pas ją jau atskrido mama Kris Jenner, kitų artimųjų laukiama atvykstant ketvirtadienį ir penktadienį – visos seserys ypač sunkiu metu nori būti šalia.

Tas pats šaltinis „Us Weekly“ sakė, kad Khloe Kardashian jaučiasi „absoliučiai pažeminta“ ir „dar niekada nebuvo šitaip stipriai išduota“.

„Serijinis išdavikas“

15min primena, kad neištikimas krepšininkas buvo demaskuotas po to, kai praėjusį savaitgalį po išvykos rungtynių Niujorke jį nufilmavo besibučiuojantį su striptizo baro darbuotoja Lani Blair. Vėliau su ta pačia moterimi jis nufotografuotas įeinantis į viešbutį „Four Seasons“, o ji iš viešbučio išėjo tik kitą rytą.

Ir lyg to dar būtų maža, netrukus buvo paviešintas ir ankstesnis Tristano Thompsono nukrypimas į kairę – spalio mėnesį jis buvo nufilmuotas trijų moterų draugijoje, su dviem iš jų krepšininkas aistringai glamonėjosi. Tuo metu Khloe Kardashian buvo nėščia trečią mėnesį.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Portalui „Us Weekly“ šaltinis iš krepšininko aplinkos sakė, kad niekas iš jo draugų dėl išaiškėjusios neištikimybės nenustebo – „visi žinojo, kad Tristanas apgaudinėja Khloe su kitomis“.

Kitas šaltinis „People“ sakė, kad to jau seniai buvo galima tikėtis: „Tristanas nuolatos apgaudinėjo Khloe, jis – serijinis išdavikas. Ir bus dar daugiau moterų, kurios prabils apie nuotykius su juo“, – liūdnai konstatavo šaltinis.

15min primena, kad realybės šou žvaigždė su NBA krepšininku susitikinėti pradėjo 2016-ųjų rudenį. Įdomu tai, kad tuo metu, kai Khloe ir Tristanas pradėjo draugauti, jis buvo neseniai išsiskyręs su savo nėščia mergina. Vieni šaltiniai tvirtina, kad skyrybos įvyko dar prieš romaną su Khloe, o kiti kalba priešingai – kad būtent dėl Khloe krepšininkas paliko savo besilaukiančią draugę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius