Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nuotakos priesaika posūniui pravirkdė ne tik jį, bet ir tūkstančius internautų: žiūrėkite video

Praėjusį savaitgalį internete išplitęs vaizdo įrašas iš vienų vestuvių akimirksniu tapo hitu – tūkstančius žmonių sujaudino per vestuves nuotakos išsakyta priesaika būsimam posūniui ir berniuko reakcija į jos žodžius.
Emily Leehan ir Joshua Newville'as su sūnumi Gage'u
Emily Leehan ir Joshua Newville'as su sūnumi Gage'u / Video kadrai

Liepos 22-ąją Riplio mieste Niujorko valstijoje JAV karinių oro pajėgų vyresnioji lakūnė Emily Leehan ištekėjo už Karinio laivyno seržanto Joshua Newville'o, o per vestuves amžinos meilės priesaikomis apsikeitė ne vien jie – nuotaka savo širdį pažadėjo ir mylimojo keturmečiui sūnui Gage'ui.

Nors aš tau ir nepadovanojau gyvybės, bet gyvenimas man neabejotinai padovanojo tave

„Noriu kad tu būtum sveikas ir iš visų jėgų stengtumeisi būti geru žmogumi“, – pačios parašytą kalbą būsimam posūniui skaitė Emily, ir po šių žodžių susijaudinęs berniukas apkabino ją savo mažytėmis rankutėmis ir ėmė verkti. Tėčiui jį raminant, pati mėgindama sutramdyti ašaras Emily skaitė toliau: „Tikiuosi, kad tu suprasi, jog esi labai ypatingas berniukas. Tu esi nepaprastai protingas, gražus ir geras kitiems. Tu padėjai man tapti tokia moterimi, kokia aš esu šiandien. Ir nors aš tau ir nepadovanojau gyvybės, bet gyvenimas man neabejotinai padovanojo tave.“

Šią akimirką, sujaudinusią tūkstančius žmonių visame pasaulyje, gali pažiūrėti štai čia:

VIDEO: A Soldier's Boy!

Kaip vėliau portalui „People“ pasakojo pati Emily, ji tikrai nesitikėjusi, kad Gage'as šitaip reaguos. „Stengiausi kikenti, nes jei nebūčiau to dariusi, būčiau apsiverkusi kaip kūdikis ir nebūčiau pajėgusi visko pasakyti“, – pasakojo naujai iškepta ponia Newville.

„Facebook“ nuotr./Joshua Newville'as ir jo žmona Emily Newville
„Facebook“ nuotr./Joshua Newville'as ir jo žmona Emily Newville

Emily sakė, kad vos tik Joshua jai pasipiršo ir jiedu pradėjo planuoti vestuves, ji pradėjusi galvoti, kaip į jas galėtų įtraukti Gage'ą. Jauna moteris nusprendė, kad parašyti specialiai jam skirtą priesaiką – pati geriausia mintis, ir apie tai ji papasakojo savo būsimam vyrui. Šiam tai taip pat pasirodė puiki idėja, tačiau Joshua nenorėjo iš anksto perskaityti priesaikos ir nusprendė ją išgirsti per pačias vestuves, kartu su sūnumi.

Jaunavedžiai taip pat sakė, kad Gage'as paprastai nėra toks jautrus kaip kad buvo per vestuvių ceremoniją. Berniukas yra didžiulis „Žvaigždžių karų“ gerbėjas (į vestuvių pokylį atvyko užsidėjęs Darto Veiderio kaukę ir į salę įžengė skambant muzikai iš „Žvaigždžių karų“) ir dievina filmus apie superherojus.

Emily ir Joshua susižadėjo 2016-ųjų liepą po maždaug trejų metų draugystės. Kai jiedu tapo pora, Gage'as buvo dar kūdikis, tačiau Emily iš karto ji besąlygiškai pamilo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žiniasklaidos magnato Ruperto Murdocho dukros vestuvėse – išskirtinė prabanga, bet jokio kičo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius