Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Žiniasklaidos magnato Ruperto Murdocho dukros vestuvėse – išskirtinė prabanga, bet jokio kičo

Žiniasklaidos magnato Ruperto Murdocho dukra Elisabeth Murdoch (48 m.) praėjusį savaitgalį ištekėjo už pripažino britų menininko Keitho Tysono (47 m.).
Elisabeth Murdoch ir Keitho Tysono vestuvės
Elisabeth Murdoch ir Keitho Tysono vestuvės / 15min montažas / „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dizaineris Tommy Hilfigeris egzotiškoje Miustiko saloje ištekino vyriausią dukrą

Įtakingojo žiniasklaidos magnato Keitho Ruperto Murdocho turtas vertinamas 13 mlrd. JAV dolerių. O ir pati Elisabeth Murdoch nėra vien tik turtingo tėvelio dukrelė – ji yra taip pat sėkminga verslininkė, kurios asmeninis turtas siekia 375 mln. JAV dolerių.

Liepos 22-ąją Elisabeth ištekėjo trečią kartą – po 2014 metais subyrėjusios jos antrosios santuokos, trečiuoju moters vyru tapo įvairiais apdovanojimais įvertintas britų menininkas Keithas Tysonas.

Poros vestuvės dvelkė išskirtine prabanga, tačiau priešingai nei kai kuriems kitiems turtuoliams, Elisabeth ir Keithui pavyko neperlenkti lazdos ir išvengti kičo.

Rustic stiliaus vestuvių šventėje buvo apgalvotos net menkiausios smulkmenos: svečiai kokteilius gėrė ne iš įprastų taurių, o specialiai vestuvėms paruoštų gertuvių, kurios buvo pagamintos iš dažų skardinių (jaunikis – tapytojas), o tualetas buvo dekoruotas taip, kad neišsiskirtų iš bendros šventės temos.

„Instagram“ nuotr./Elisabeth Murdoch ir Keitho Tysono vestuvės
„Instagram“ nuotr./Elisabeth Murdoch ir Keitho Tysono vestuvės

Oksfordšyre specialiai šiai šventei pastatytame svirne svečiai buvo vaišinami patiekalais, kuriuos pagamino „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanoto restorano „River Cafe“ komanda, ir šampanu, kurio vieno butelio kaina – 1,2 tūkst. JAV dolerių. Visa puotos vieta buvo išpuošta nesuvokiamo grožio, gravitacijos dėsnius paneigiančiomis kabančiomis gėlių kompozicijomis.

Nuotaka, kuri yra keturių vaikų mama, per vestuves puošėsi su Izraelio dizainerės Miros Zwillinger kurta rankų darbo suknele.

„Instagram“ nuotr./Jeremy Clarksono draugė Lisa Hogan
„Instagram“ nuotr./Jeremy Clarksono draugė Lisa Hogan

Tarp šventės svečių netrūko ir garsenybių – jauniesiems laimės linkėjo virtuvės šefas Jamie Oliveris, buvęs „Aukščiausios pavaros“ vedėjas Jeremy Clarksonas su drauge Lisa Hohan, grupės „Blur“ gitaristas Alexas Jamesas, aktorė Meredith Ostrom, britų TV žvaigždė Jamie Theakstonas, dainininkė Chloe Black. Savaime suprantama, vestuvių puotoje dalyvavo ir nuotakos tėvas milijardierius Rupertas Murdochas su savo žmona, buvusiu supermodeliu Jerry Hall – jiedu patys susituokė vos pernai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Turtingiausia afrikietė sūnui Anglijoje iškėlė vestuves: jos jau vadinamos brangiausiomis pasaulyje

15min galerijoje – Elisabeth Murdoch ir Keitho Tysono vestuvių akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius