-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotakos staigmena jaunikiui: vestuvių metu pakilo iš neįgaliojo vežimėlio

Vestuviniais žiedais apsikeitę neįgaliojo vežimėlyje sėdinti Chelsie Hill ir jos mylimasis Jay'us Bloomfieldas su draugais pasidalijo išskirtinės dienos akimirkomis. Jaunikiui Jay'ui vestuvių diena buvo kaip niekad įsimintina – jis savo būsimąją žmoną išvydo nebe vežimėlyje, o žengiančią link altoriaus.
Chelsie Hill ir jos mylimasis Jay Bloomfieldas
Chelsie Hill ir jos mylimasis Jay'us Bloomfieldas / Stopkadro nuotr.

Chelsie pasakojo, kad tik pamačius Jay'aus reakciją, jai atvipo žandikaulis. People.com rašoma, kad vyras liko šokiruotas, nes neturėjo supratimo, kodėl ji pradėjo eiti.

Anot „Insider“, C.Hill naudojo ir vaikštynę, kad savo svajonę galėtų paversti realybe. Be to, jos specialiai pritaikytoje „Galia Lahav“ vestuvinėje suknelėje buvo nuimta sijono dalis, kad jai būtų lengviau eiti.

„Noriu pabrėžti, kad nėra nieko blogo sėdėti savo vežimėlyje, tačiau augdama įsivaizdavau, kad link altoriaus eisiu pati“, – sakė C.Hill, kuri 2010 m. buvo paralyžiuota per automobilio avariją, kai jai buvo 17 metų.

Šokių su neįgaliųjų vežimėliais komandą „Rollettes“ įkūrusi C.Hill taip pat paatviravo apie reikšmingą akimirką savo vestuvių metu.

„Visą gyvenimą įsivaizdavau, kad savo vestuvių dieną stoviu akis į akį su savo vyru. Po avarijos nebuvau tikra, ar kada nors rasiu žmogų, kuris tikrai mane mylėtų.

Jūs mane visiškai priėmėte, pagerbėte ir dievinate viską manyje. Šiai akimirkai norėjau padaryti tai, apie ką visada svajojau. Stovėti priešais tave, kai pažadame vienas kitam savo gyvenimą“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė ji ir pasidalijo savo įžadų ištrauka.

Vakarinėje dalyje C.Hill taip pat stengėsi daugiau laiko praleisti stovėdama. O pačiu romantiškiausiu ir šilčiausiu momentu tapo poros pirmasis šokis. Negana to, vėliau į šokių ritmus įsisupo ir merginos tėtis, kuris kartu su ja ruošė specialų šokių numerį.

Pradėjus nuo tradicinio lėto šokio, kupino sukimosi ir apsikabinimų, neilgai trukus užgrojo 2007 m. Soulja Boy hitas „Crank That“.

Tada jos tėvas atplėšė dalį savo marškinių, kad galėtų parodyti marškinėlius su užrašu „Nuotakos tėvas“, o po to pradėjo nuotaikingus šokius pagal daugybę hitų, įskaitant MC Hammer „U Can't Touch This“, Bruno Marso „Uptown Funk“.

„Aš to nedaryčiau su niekuo kitu, išskyrus savo dukrą“, – sakė jos tėvas vaizdo įraše.

Prisimindama jų ypatingą dieną, C.Hill džiaugėsi, kad negalėjo būti labiau patenkinta tuo, kaip viskas klostėsi.

„Toks stebuklingas savaitgalis. Pasakyti, kad tai buvo sapnas, yra per menka. Mūsų draugams ir šeimos nariams, kurie dalyvavo – ačiū, kad atvykote iš viso pasaulio. Kiekvienas iš jūsų padarėte šią dieną ypatingą, kas mums su Jay'u daug reiškia“, – kalbėjo C.Hill.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius