-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nušauto reperio Nipsey Hussle'o laidotuves palydėjo tragedija: nužudytas žmogus, dar trys sužeisti

Praėjusį mėnesį Los Andžele nužudytas garsus JAV reperis Nipsey Hussle'as ketvirtadienį atgulė amžinojo poilsio, tačiau net ir tokią dieną neišvengta dar vieno kraupaus incidento. Pranešama, kad laidotuvių procesijos metu įvyko susišaudymas, kuris taip pat nepraėjo be skaudžių pasekmių.
Nipsey Hussle'o laidotuvių procesijos akimirka
Nipsey Hussle'o laidotuvių procesijos akimirka / „Scanpix“ nuotr.

Susišaudymo metu sužeisti keturi žmonės, o vienas iš jų – mirtinai. Išpuolis įvyko ketvirtadienį, kai gerbėjai atvyko atsisveikinti su reperiu Nipsey Hussle'u. Pastarasis buvo nušautas kovo 31-ąją, jam tebuvo 33-eji.

Sužeistųjų amžius – nuo 30-ies iki 50-ies, skelbia portalas dailymail.co.uk. Tarp jų buvo viena moteris ir trys vyrai, visi juodaodžiai. Tačiau neišgyvenusiojo tapatybė kol kas nėra aiški.

Los Andželo pareigūnai pareiškė: „Mes privalome sustabdyti šį beprasmį smurtą.“

Vis dėlto policijos viršininkas patikino, kad nėra jokių požymių, jog incidentas būtų kaip nors susijęs su Nipsey Hussle'o laidotuvių procesija, nors jis ir įvyko jos metu, netoli laidotuvių vietos.

Laidotuvių procesijos akimirkos – galerijoje:

15min primena, kad „Grammy“ nominuotas garsus JAV reperis Nipsey Hussle'as nušautas kovo 31-osios popietę, šalia jam priklausančios drabužių parduotuvės „Marathon Clothing Company“. Netrukus įtariamuoju buvo paskelbtas 29-erių Ericas Holderis iš Los Andželo.

Praėjus dienai nuo nužudymo ištikimi gerbėjai susirinko pagerbti reperio atminimo, tačiau taikus susibūrimas virto chaosu – pasigirdus garsui, kuris buvo palaikytas ginklų šūvių ar sprogimo sukeltu garsu, minios žmonių ėmė bėgti. Ligoninėje dėl įvairių sužeidimų atsidūrė 19 asmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius