Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nutekinti Kim Kardashian skyrybų dokumentai: atskleista santuokos griūties priežastis, reikalavimai

Vasario viduryje pasirodžiusi žinia, kad JAV televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (40) po septynerius metus trukusios santuokos oficialiai skiriasi su reperiu Kanye Westu (43), nebuvo itin netikėta, mat apie poros nesutarimus prieš tai kalbėta jau kuris laikas. Tačiau dabar į viešumą iškilo dar daugiau detalių – nutekinti teismo dokumentai, kuriuose atskleidžiama skyrybų priežastis ir K.Kardashian keliami reikalavimai.
Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kim Kardashian ir Kanye Westas / „Scanpix“/AP nuotr.

Į dienos šviesą skyrybų detales iškėlė ir teismo dokumentus paviešino „The Sun“. Kaip skelbia minėtas leidinys, pora galutinį tašką savo santuokoje padėjo po to, kai ne juokais susiginčijo, kur turėtų vykti atostogų vasarą.

O teismo dokumentuose, kuriuos gavo „The Sun“, K.Kardashian skyrybų priežastimi įvardijusi „nesuderinamus skirtumus“.

Iš popierių taip pat matyti, kad Kim sau siekia vaikų globos – reikalauja, jog jos ir K.Westo atžalos North (7), Saintas (5), Chicago (3) ir Psalmas (1) po skyrybų gyventų su ja.

Anot šaltinių, K.Westui tokie reikalavimai yra priimtini, rašo Mirror.co.uk.

Kada pora bus išskirta, kol kas dar neaišku, tačiau teigiama, kad sutuoktiniai jau beveik susitarė dėl turto klausimų.

„People“ rašo, kad jiedu skiriasi draugiškai.

„Tarp Kim ir Kanye nėra dramos. Kim labiausiai nusivylusi dėl to, kad jie neįstengė išsaugoti santuokos. Tačiau norint sukurti laimingą santuoką, reikia dviejų žmonių. Kim jautė, kad Kanye nenori dėl to stipriai stengtis ir eiti į kompromisus“, – teigė šaltinis.

Žinia apie oficialias K.Kardashian ir K.Westo skyrybas pasaulį apskriejo vasario 19-ąją, tačiau gandai apie braškančią santuoką pasirodė kur kas anksčiau.

15min primena, kad pora susituokė prieš šešerius metus. Amžiną meilę Kim Kardashian ir Kanye Westas prisiekė Florencijoje, kuri porai turi simbolinę reikšmę – čia jiedu viešėjo švęsdami 32-ąjį Kim Kardashian gimtadienį ir būtent čia užsimezgė jųdviejų dukters North gyvybė.

Porą sutuokė iš Majamio atvykęs pastorius Richas Wilkersonas jaunesnysis. Prie altoriaus jaunąją atlydėjo patėvis, olimpinis čempionas Bruce'as Jenneris, o tuo metu dainavo Andrea Bocelli.

Į puotą viena garsiausių pramogų pasaulio porų pakvietė tik pačius artimiausius draugus bei šeimos narius – vestuvėse dalyvavo ne daugiau kaip 200 svečių. Tarp jų buvo nemažai garsių žmonių: dainininkas Johnas Legendas su žmona Chrissy Teigen, tenisininkė Serena Williams, krepšinio žvaigždės Scottie Pippenas ir Carmelo Anthony, dizainerė Rachel Roy, dainininkė Lana Del Ray ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius