Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nutraukiamas beveik 20 metų gyvavęs Ellen DeGeneres pokalbių šou: prisidėjo skundai dėl bjauraus elgesio?

Beveik po du dešimtmečius trukusios šlovės JAV televizijos žvaigždės Ellen DeGeneres autorinio pokalbių šou „The Ellen DeGeneres Show“ reitingai smuko. Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, netrukus laidos žiūrovai nebeišvys – priimtas sprendimas jos transliacijas nutraukti, tad 19-as sezonas bus paskutinis.
Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres / „Scanpix“ nuotr.

Išleidusi apie 3000 pokalbių laidų, Ellen DeGeneres nusprendė nutraukti savo laidą, nes „padarė pakankamai ir pasakė savo komandai, kad viskas baigta“, pranešė naujienų portalas „Daily Mail“.

„Ji pažadėjo dar vieną sezoną ir laidą baigs po 2021–2022 metų sezono. Reitingai nukrito, šiais metais jie buvo tikrai pasibaisėtini, ir Ellen žino, kad jos laikas jau baigėsi“, – „Daily Mail“ sakė laidų vedėjai artimas šaltinis.

Netrukus šią naujieną žiniasklaidai patvirtino ir pati E.Degeneres.

Vida Press nuotr./Ellen DeGeneres
Vida Press nuotr./Ellen DeGeneres

Teigiama, kad laidos pabaigą prišaukė ir buvusių bei esamų darbuotojų kaltinimai dėl galimų patyčių darbo metu ir nepakeliamos darbo aplinkos jos laidoje. Šaltinis taip pat komentavo, kad laidos žiūrimumas galėjo kristi būtent dėl to, kad pasklido žinios apie sudėtingą darbo aplinką ir patyčias.

Niujorke ir Čikagoje reitingai krito 40 proc., o Los Andžele – 59 proc.

Pastarojo sezono premjera rugsėjį susilaukė vidutiniškai 1,5 mln. peržiūrų, o kovo mėnesį jų jau buvo 1,1 mln. Tą patį mėnesį prieš metus jų būdavo vidutiniškai apie 2,6 mln.

„Aš supratau, kad kai kurie dalykai neturėjo įvykti, – neseniai sakė Ellen, – aš tai priimu labai rimtai ir noriu atsiprašyti visų, kurie nukentėjo.“

„Aš žinau, kad esu tokioje pozicijoje, kurioje turiu galios spręsti, bet tuo pat metu suprantu, kad visa tai ateina su atsakomybe. Ir aš prisiimu visą atsakomybę už tai, kas vyksta mano laidoje“, – pridūrė ji.

Ellen kalbėjo, kad minėti įvykiai jai buvo gera pamoka: „Mano tikslas yra visada būti geriausia, kokia tik galiu būti. Jeigu kada nors ką nors priverčiau pasijusti blogai, jei kada įžeidžiau kieno nors jausmus, aš labai dėl to atsiprašau. Aš visada stengiuosi tobulėti ir augti kaip asmenybė.“

„Aš viską, kas pasitaiko mano gyvenime, priimu kaip pamoką. Aš atėjau į šį verslą, kad galėčiau juokinti žmones ir padėti jiems pasijusti gerai. Tai yra mano mėgstamiausia veikla“, – teigė Ellen.

Pareiškimai apie netinkamą darbo aplinką Ellen laidoje viešai nuskambėjo 2020 metų liepos mėnesį iš vieno tuometinio ir dešimties buvusiųjų darbuotojų, kurie kaltino patyčiomis tris prodiuserius: Edą Glaviną, Mary Connelly ir Andy Lassnerį.

E.Glavinas bei prie laidos taip pat dirbę Kevinas Lemanas ir Jonathanas Normanas buvo atleisti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Patvirtinusi žinią apie nutraukiamą pokalbių šou, Ellen DeGeneres susigraudino

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius