Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo Beyonce ir Jay Z dvynių vardai: registruos kaip prekės ženklus

Birželio 12-ąją dvynių susilaukę Beyonce (35 m.) ir Jay Z (47 m.) vis dar oficialiai nepatvirtino žinios apie savo šeimos pagausėjimą, tačiau portalas TMZ jau spėjo atkapstyti, kokius vardus muzikos pasaulio superpora davė savo naujagimiams berniukui ir mergaitei.
Beyonce ir Jay Z
Beyonce ir Jay Z / „Scanpix“/AP nuotr.

Kaip skelbia TMZ, Beyonce ir Jay Z savo dvynius pavadino... Rumi ir Siru.

Tokią prielaidą portalas daro dėl to, kad garsiajai porai atstovaujanti agentūra šiomis dienomis pateikė prašymą užregistruoti vardus Rumi Carter ir Sirą Carterį (Carteris – tikroji Jay Z pavardė, – red. past.) kaip prekės ženklus.

Oficialų prašymą pateikę poros atstovai siekia, kad šių vardų naudojimas komerciniais tikslais būtų uždraustas kvepalų, kosmetikos, raktų pakabubų, vežimėlių, puodelių, vandens buteliukų, plaukų kaspinų, kortų, rankinių ir kitų daiktų srityse.

Kadangi ėmėsi tokių priemonių, praktiškai neabejojama, kad Rumi ir Siras – būtent jų naujagimių vardai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ekstravagantiškas dvynių besilaukiančios Beyonce stilius: ne kiekviena nėščioji išdrįstų atkartoti

Kad garsenybių poros dvynukai jau gimė, „People“ patvirtino neįvardytas šaltinis iš jų aplinkos, o neilgai trukus ir pačios dainininkės tėvas Mathew Knowlesas anūkų gimimu pasidžiaugė viešai. Vis tik patys Beyonce ir Jay Z iki pat dabar savo šeimos pagausėjimu viešai nesidžiaugia.

15min primena, kad Beyonce ir Jay-Z susituokė 2008-ųjų balandį. Poros pirmagimei dukrai Blue Ivy – penkeri.

2013 metais Beyonce atskleidė, kad buvo patyrusi persileidimą dar prieš gimstant Blue Ivy. Pagausinti savo šeimą Beyonce ir Jay-Z stengėsi jau ne vienus metus, tačiau nesėkmingai – dainininkė net buvo praradusi viltį dar kada nors pastoti. Dėl to žinia, kad laukiasi net ne vieno, o iš karto dviejų kūdikių, Beyonce buvusi dar labiau netikėta. Tiesa, netrūksta spėlionių, kad dainininkė pastojo dirbtinio apvaisinimo dėka ir nuo pat pradžių buvo planuojamas daugiavaisis nėštumas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beyonce surengė afrikietišką dvynukų sutiktuvių vakarėlį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius