Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagausės milijardieriaus J.Caudwello ir lietuvės M.Vžesniauskaitės šeima: pora laukiasi pirmagimio

Verslininkas ir filantropas Johnas Caudwellas (68 m.) bei jo lietuvė partnerė Modesta Vžesniauskaitė (37 m.) taps tėvais. Britų žurnalui „Hello!“ pora pranešė, jog pavasarį jiems gims sūnus.
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė
Johnas Caudwellas ir Modesta Vžesniauskaitė / Vida Press nuotr.

„Labai džiaugiuosi“, – sakė J.Caudwellas, turintis jau penkis vaikus bei nekantraujantis kitąmet ant rankų sūpuoti ir šeštąjį.

„Dauguma vyrų mano, jog didžiąją dalį tėvystės pareigų jie atliko iki sulaukdami 50-ies, tačiau turėsime dar vieną kūdikį ir man dar reikia daug ką nuveikti, todėl turiu likti tvirtas ir sveikas, – tęsė milijardierius, labdaros organizacijos „Caudwell Children“ įkūrėjas.

Padėsiu keisti sauskelnes ir valgydinsiu, kaip kad dariau augindamas kitus savo vaikus. Nekantriai laukiu riksmų ir to siaubingo dvejų metų amžiaus laikotarpio bei visų kitų stebuklingų akimirkų.“

Buvusiai olimpietei dviratininkei M.Vžesniauskaitei šis kūdikis taip pat nebus pirma atžala. Iš ankstesnės santuokos ji augina sūnų Leonardo (8 m.).

„Manau, visą gyvenimą ieškojau tokio vyro kaip jis, – išskirtinai žurnalui „Hello!“, kurio viršelį papuošė poros portretas, sakė ji. – Man nereikia prabangos, tik gero žmogaus, kuriuo galiu pasitikėti ir kuris mane gerbia. Johnas man visa tai suteikia. Patinka, jog gyvenimas su juo yra nuotykis ir mudu esame laimingi. Jis man yra viskas ir negaliu sulaukti, kol gims mūsų berniukas.“

Verslininkas J.Caudwellas, labdaros organizaciją, padedančią sergantiems ir neįgaliems vaikams, įkūrė prieš 20 metų. Vyras tikina, jog svarbios vertybės – pagalbos kitiems – jis mokys ir savo sūnų.

„Noriu, kad jis turėtų socialinę sąžinę ir būtų atsakingas, kad paverstų šį pasaulį geresne vieta“, – pasakojo J.Caudwellas, dėl savo 1,73 mlrd. eurų turtų kasmet atsiduriantis „Sunday Times“ turtingiausių žmonių sąrašuose.

Kaip rašo „Hello!“, prieš 1987-aisiais įkurdamas „Phones4U“, po 19 metų įmonę parduodamas ir tapdamas milijardieriumi, jis dirbo padangų gamykloje.

„Niekada savo vaikų nelepinau materialiais dalykais. Apdovanoju juos savo meile ir dėmesiu“, – sakė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Britų aukštuomenė izoliuotis neskuba: su jais linksminosi ir Modesta Vžesniauskaitė su mylimuoju

Modestos Vžesniauskaitės mylimasis – brangiausių namų Londone savinininkas: pamatykite jų vidų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius