Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paris Hilton nebežengs prie altoriaus – netikėtai nutraukė sužadėtuves su aktoriumi Chrisu Zylka

Tarsi žaibas iš giedro dangaus netikėtai nutrūko amerikiečių žvaigždės Paris Hilton (37) santykiai su aktoriumi Chrisu Zylka (33). Žinia išties nelaukta, mat pora išsiskyrė praėjus vos 10 mėnesiui nuo sužadėtuvių.
Paris Hilton nutraukė sužadėtuves su aktoriumi Chrisu Zylka
Paris Hilton nutraukė sužadėtuves su aktoriumi Chrisu Zylka / „Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša E!News, prabangių viešbučio tinklų paveldėtoja buvo skyrybų iniciatorė. Anot artimų šaltinių, prieš kelias savaites Paris suprato, kad santykiai plėtojasi per greitai, o šalia jos – netinkamas žmogus.

„Paris paliko Chrisą visai neseniai, tačiau savo sprendimu ji nedvejoja. Paris suprato, kad jis jai nėra tinkamas. Vis dėlto ji linki jam kuo geriausios kloties ir tikisi likti draugais“, – naujienų portalui komentavo artimas šaltinis.

Žinia išties netikėta, mat vos prieš 10 mėnesių Paris Hilton tryško džiaugsmu ir negalėjo patikėti, kad jos gyvenimo meilė jai pasipiršo.

„Instagram“ nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka
„Instagram“ nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka

C.Zylka savo mylimajai lemtingą klausimą uždavė Kolorado valstijoje įsikūrusiame Aspene, kur jiedu su P.Hilton Naujųjų sutikimo proga buvo išvykę paslidinėti.

„Aš tokia laiminga, kad susižadėjau su savo gyvenimo meile ir geriausiu draugu. Niekada nesijaučiau tokia laiminga, saugi ir mylima. Jis yra tobulas vyras, kuris įrodė, kad pasakos iš tiesų egzistuoja“, – portalui people.com po sužadėtuvių sakė P.Hilton.

P.Hilton pasakojo, kad kai C.Zylka kalno papėdėje priklaupė ant kelio, o mylimojo staigmena buvo labai netikėta – ji net nenujautė, kad būtent šios išvykos metu jai pasipirš.

„Scanpix“ nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka
„Scanpix“ nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka

O ir sužadėtuvių žiedą mylimasis parinko ne bet kokį, o kainuojantį net 2 milijonus dolerių. Žiedas buvo sukurtas specialiai pagal Ch.Zylkos užsakymą, P.Hilton apie tai nieko nežinojo. Prabangų papuošalą juvelyras Michaelas Greene'as sukūrė vos per porą dienų, nors įprastai atlikti tokį darbą jam truktų savaitę.

Vis dėlto Paris Hilton nebūtų ji, jei vos praėjus keliems mėnesiams po sužadėtuvių ji nebūtų žiedo pametusi. Ir nors ypatinga brangenybė kiaurą parą buvo stebima apsauginių, ši savo meilės priesaiką buvo palikusi...ledo kibirėlyje. Laimei, šis buvo atrastas ir grąžintas savininkei.

P.Hilton išrinktasis, ketveriais metais jaunesnis Chrisas Zylka yra Holivudo aktorius. Jį išgarsino tokie filmai kaip „Likusieji“ („The Leftovers“) bei „Nepaprastas Žmogus Voras“ („The Amazing Spider-Man“).

P.Hilton ir C.Zylka pirmąkart susitiko Oskarų ceremonijos vakarėlyje prieš aštuonerius metus, tačiau šiltus jausmus vienas kitam jiedu puoselėja neseniai – apie santykius pranešė 2017 metų pavasarį.

15min primena, kad 2016-ųjų balandį P.Hilton išsiskyrė su verslininku, multimilijonieriumi Thomu Grossu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius