-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešinti M.Jefremovo sukeltos avarijos ir apklausos įrašai, žmona užsiminė apie aktoriui nelengvus metus

Nuo alkoholio ir, kaip vėliau paaiškėjo, narkotikų apsvaigęs 56 metų Rusijos aktorius Michailas Jefremovas sukėlė žmogaus gyvybę pražudžiusią avariją Maskvos centre. Socialiniame tinkle „Twitter“ paviešintas jos vaizdo įrašas ir kino žvaigždės apklausa, leidiniui „Moskovskij komsomolec“ apie vyrą pasisakė ir jo žmona.
Michailas Jefremovas
Michailas Jefremovas / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Socialiniame tinkle „Twitter“ buvo pasidalyta vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuotu avarijos momentu. Matoma, kaip judriame kelyje aktoriaus M.Jefremovo vairuojamas automobilis išvažiuoja į priešpriešinę eismo juostą ir trenkiasi į ja važiavusią transporto priemonę.

M.Jefremovą įvykio vietoje sulaikė policija. Atlikus medicininį tyrimą artistas buvo paleistas, pasirašęs pasižadėjimą neišvykti iš šalies.

Po M.Jefremovo apklausos Maskvos vidaus reikalų ministerijos skyrius paviešino kitą vaizdo įrašą, darytą po avarijos, kuriame aktorius įamžintas neblaivus sėdintis savo namuose ir atsakinėjantis į jam užduodamus klausimus.

Vyras, jo pasiteiravus apie jo būklę, tikina dabar nesantis pačioje geriausioje stadijoje ir negalintis apie tai kalbėti.

„Įvyko baisi avarija, todėl esu šoko būsenos“, – teigė M.Jefremovas, kuriam užduodamas klausimas ir apie jo blaivumą. Po jo aktorius prašo pokalbį atidėti, kai pasijus geriau.

Aktoriaus apklausos vaizdo įrašas – čia:

VIDEO: Michailo Jefremovo apklausa

Rusijos žurnalistai apie esamą situaciją pasiteiravo ir paties aktoriaus žmonos Sofijos Kruglikovos. Ji, paklausta apie avariją sukėlusį sutuoktinį, „Moskovskij komsomolec“ sakė, kad paskutinį kartą jį matė praėjusią savaitę, mat juodu per karantiną laiką leidžia atskirai – S.Kruglikova saviizoliavosi šeimai priklausančiame vasarnamyje, o M.Jefremovas liko Maskvoje.

Moteris pridūrė, kad aktoriui pastarieji metai buvo nelengvi. Praėjusią vasarą mirė M.Jefremovo motina, vėliau – rusų teatro aktorė ir filmų režisierė Galina Volček. Pasak jos, šios netektys išvedė M.Jefremovą iš pusiausvyros, jis pradėjo gausiai vartoti alkoholį, dažnai tai darydavo su vadinamaisiais „pirties“ draugais, kurių beveik nepažinojo.

Aktoriaus žmona atskleidė, kad saviizoliacijos metu ji su vyru labai mažai bendravo.

Michailas Jefremovas po bylos svarstymo
Michailas Jefremovas po bylos svarstymo

15min primena, kad Rusijos kino žvaigždė M.Jefremovas vėlai pirmadienį girtas sukėlė žmogaus gyvybę nusinešusią avariją Maskvos centre, kai jo vairuojamas visureigis išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir įsirėžė į miniveną „Lada“. Šio automobilio vairuotojas vėliau mirė ligoninėje nuo daugybės traumų ir kraujo netekimo. Aktoriui gresia iki 12 metų kalėjimo.

M.Jefremovą įvykio vietoje sulaikė policija. Atlikus medicininį tyrimą artisto kraujyje buvo alkoholio. Vėliau aktorius buvo paleistas, pasirašęs pasižadėjimą neišvykti iš šalies.

Gazeta.ru praneša,jog tyrėjai nustatė, kad avarijos metu M.Jefremovas buvo apsvaigęs ne tik nuo alkoholio, bet ir narkotikų. Dėl to iškelta baudžiamoji byla ne tik dėl mirtimi pasibaigusios avarijos, bet ir dėl uždraustų medžiagų vartojimo. Policija aiškinasi, kas galėjo parduoti narkotikų aktoriui.

DAUGIAU APIE TAI SKAITYKITE ČIA: Kino žvaigždės M.Jefremovo dugnas: mirtimi pasibaigusią avariją sukėlė apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio

Michailas Jefremovas bylos svarstyme
Michailas Jefremovas bylos svarstyme

M.Jefremovas pareiškė esąs pasirengęs suteikti „visą įmanomą pagalbą“ per avariją žuvusio vyriškio šeimai, naujienų agentūrai „Interfax“ sakė jo advokatas Vitalijus Černyšiovas.

Avariją komentavęs Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas pavadino šią nelaimę „siaubinga“, bet pabrėžė, jog kol kas negalvojama apie titulų atėmimo iš M.Jefremovo.

„Čia, deja, kalbama apie tragišką įvykį, siaubingą įvykį, kai girtas vairuotojas – ir nesvarbu, kas jis yra – sukėlė avariją, per kurią žmogus žuvo. Štai apie ką kalbama“, – antradienį žurnalistams sakė D.Peskovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius