Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkis vaikus pagimdžiusi J.Oliverio žmona patyrė penktą persileidimą: paskutinis įvyko per karantiną

Žinomo virtuvės šefo Jamie Oliverio žmona Jools atskleidė per karantiną patyrusi persileidimą. Nuo 2016-ųjų, jauniausios atžalos sūnaus Rivero gimimo, 45-erių moteriai nutrūko net trys nėštumai, kurių vienas – vos prieš tris savaites, rašo „Metro“.
Jools ir Jamie Oliveriai
Jools ir Jamie Oliveriai / Vida Press nuotr.

Jools Oliver, su sutuoktiniu Jamie Oliveriu auginanti penkis vaikus, dalyvavo Zoe Hardman tinklalaidėje „Made By Mammas“, kurioje žinomai moteriai vedėja priminė, jog anksčiau ji yra sakiusi iki 47-o gimtadienio norinti susilaukti šešto vaiko.

„Tikrai noriu, labai, bet nuo tada patyriau tris persileidimus ir galvoju… Vienas jų (nėštumų – red.past.) nutrūko prieš tris savaites, tad galvoju „Ne“, nežinau“, – kalbėjo Jools Oliver.

Vis dėlto minties apie dar vieną kūdikį Oliverių šeima neatsisako, tačiau prieš bandant ją pagausinti Jools Oliver teigė apsilankysianti pas gydytojus, kad šie patvirtintų, jog tiek psichiškai, tiek fiziškai moteris yra pajėgi šią svajonę išpildyti.

„Man 45-eri, beveik 46-eri, tad tai šiek tiek neramina, – tęsė ji. – Jamie tam vis dar pasiryžęs, iš dalies… Nebeturiu daug laiko, galbūt dar metus, o po to šį skyrių užversiu, nes esu labai laiminga ir dabar. Tačiau tas mažas kūdikis... Baisu kažko vis norėti ir negalėti to įgyvendinti.“

Iš viso Jools Oliver patyrė net penkis persileidimus – tris jų, kaip minėjome, nuo 2016-ųjų ir du prieš gimstant Riverui. Pastarieji įvykdavo labai ankstyvoje nėštumo stadijoje – abu kartus 6 nėštumo savaitę. Todėl moteris, kaip sakė, jau puikiai supranta, kad vos užsimezgus gyvybei ji nebūtinai gims po devynių mėnesių. Tačiau dėl to ji nėštumo laikotarpiu taip nesidžiaugia kaip kitos būsimos mamos.

Apie paskutinį persileidimą Jools Oliver iš pradžių nesakė net mamai, nenorėdama jos jaudinti tokiu visiems nelengvu metu – per karantiną.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Jamie Oliveris su žmona Jools ir vaikais
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Jamie Oliveris su žmona Jools ir vaikais

Praeitą mėnesį Jools ir Jamie Oliveriai minėjo 20-ąsias vestuvių metines. Pora susituokė 2000 m. birželio 24 d. intymioje ceremonijoje Esekse.

Minėdami tokią ypatingą progą, jie nusprendė paviešinti iki tol niekur nerodytas jųdviejų tuoktuvių akimirkas. Daugiau apie tai skaitykite ČIA.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jamie Oliveris paminėjo 20-ąsias vestuvių su žmona Jools metines: pasidalijo linksmais šventės kadrais

Jei puoštis, tai puoštis neskaičiuojant pinigų: vienos brangiausių žvaigždžių vestuvinės suknelės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius