Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jei puoštis, tai puoštis neskaičiuojant pinigų: vienos brangiausių žvaigždžių vestuvinės suknelės

Išsirinkti drabužį svarbiai šventei – užduotis tikrai ne lengviausia, o jei ta šventė vestuvės, vien pagalvojus pradeda skaudėti galvą. Tiek daug pasirinkimų – nuo trumpų ir paprastų iki žeme kelis metrus besivelkančių bei puoštų prabangiausiais kristalais. Žinoma, toks puošnus drabužis gali gerokai patuštinti piniginę. Tačiau kai finansai ne kliūtis, kaip ir už kiek gražiausiai gyvenimo dienai puošiasi garsiausios pasaulio žvaigždės?

O baltų, princesėmis ar gulbėmis nuotakas paverčiančių suknelių kainos pramogų pasaulyje gali svyruoti nuo kelių tūkstančių iki milijonų (taip, viena nuotaka būtent tiek išleido vestuviniam drabužiui). Štai keletas brangiausių žvaigždžių savo vestuvėms pasirinktų suknelių.

Grace Kelly

Grace Kelly ir ikoniškas stilius – drauge itin dažnai vartojami žodžiai. Kad turi puikų skonį žinoma moteris įrodė per savo vestuves 1956-aisiais.

Tekėdama už Monako princo, Grace Kelly istorijos vadovėliuose įsiamžino vilkėdama suknelę aukšta apykakle ir ilgomis rankovėmis, puoštą tūkstančiais rankomis prisiūtų perlų ir vintažiniais, 125 metų nėriniais iš Briuselio. Jos dizainerė – Helen Ros, o kaina, kaip rašo Brides.com – 60 tūkst. dolerių.

Vida Press nuotr./Princesės Grace ir princo Rainiero oficiali vestuvių fotografija. Princesės rankose – balta maldaknygė paauksuotais puslapiais
Vida Press nuotr./Princesės Grace ir princo Rainiero oficiali vestuvių fotografija. Princesės rankose – balta maldaknygė paauksuotais puslapiais

TAIP PAT SKAITYKITE: Amerikietės Grace Kelly virsmas Monako princese: milijoninis kraitis, karališkosios vestuvės ir tragedija

VIDEO: Jos pinigų neskaičiuoja: vienos brangiausių žvaigždžių vestuvinių suknelių – kuri kainavo milijoną?

Victoria Beckham

Jau tekėdama už Davido Beckhamo legendinės grupės „Spice Girls“ narė Victoria Beckham sekė madas ir vestuvinei suknelei, atitikusiai visus 9-to dešimtmečio stiliaus kriterijus, ji negailėjo nė cento.

Nuotaka tuoktuvėse pasipuošė Veros Wang kurta suknele su 6 metrų šleifu. Teigiama, kad jos vertė buvo dešimtadalis milijono – apie 100 tūkst. dolerių.

View this post on Instagram

I love you ????????✨Kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Princesė Diana

Kalbėdami apie įspūdingiausias vestuves, gražiausias nuotakas ir drabužius negalime pamiršti ir princesės Dianos.

1981-ųjų tuoktuvėse su princu Charlesu Velso princesė pasirodė pasipuošusi tada dar drauge dirbusių sutuoktinių dizainerių Davido ir Elizabeth Emanuelų kurta, 10 tūkst. perlų dekoruota bei daugiau nei 7 m ilgio šleifą turinčia suknia. Jos kaina – 115 tūkst. dolerių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Diana Spencer per savo vestuves (1981 m.)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Diana Spencer per savo vestuves (1981 m.)

DAUGIAU APIE PRINCESĘ DIANĄ: Apie naktį, kai Freddie Mercury slapta į barą atsivedė princesę Dianą, ir kodėl jos niekas nepažino?

Neįvykęs dviejų princesių susitikimas: kodėl Madonna atsisakė dalyvauti pokylyje su princese Diana?

Catherine Zeta-Jones

Laiko išbandymus ištvėrė ne tik aktorių Catherine Zeta-Jones ir Michaelo Douglaso santuoka, bet ir nuotakos suknelė. Klasikinis Christiano Lacroix kurtas drabužis 1999-ųjų šventei kainavo apie 140 tūkst. dolerių.

Elizabeth Taylor

Nepaisant to, kad tekėjo net aštuonis kartus, kalbant apie brangiausią vestuvinę suknelę, ja ji pasipuošė amžinos meilės įžadus duodama pirmą kartą. 1950-ųjų vestuvėse su Conradu Hiltonu, Paris Hilton senelio broliu, vilkėtą Helen Rose kurtą suknelę 2013 metais aukcione pavyko parduoti net už 187 931 dolerį.

Vida Press nuotr./Elizabeth Taylor ir Conrado Hiltono vestuvės
Vida Press nuotr./Elizabeth Taylor ir Conrado Hiltono vestuvės

Kembridžo hercogienė Catherine

Viena brangiausių suknelių vestuvių istorijoje pasipuošė ir Kemdbridžo hercogienė Catherine. Saros Burton sukurta klasikinė suknelė karališkosios šeimos sąskaitą patuštino net 434 tūkst. dolerių.

„Scanpix“ nuotr./Princo Williamo ir Kate Middleton vestuvės
„Scanpix“ nuotr./Princo Williamo ir Kate Middleton vestuvės

Kim Kardashian

Tačiau net hercogienė nesugebėjo prilygti Kim Kardashian. 2014-aisiais tekėdama už mylimojo Kanye Westo, ji pasipuošė pagal užsakymą kurta „Givenchy“ suknele ilgomis rankovėmis. Šio drabužio kaina, kaip rašo Brides.com – pusė milijono dolerių.

View this post on Instagram

????

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvęs Kanye Westo apsauginis apie darbą reperiui: jis ir Kim Kardashian patys išsikviečia paparacus

Kim Kardashian vėl neapsiėjo be „fotošopo“ – juo koreguotas šventinis šeimos portretas

Victoria Swarovski

Nesuprantate, už ką Kim Kardashian sumokėjo 500 tūkst. dolerių? Jos suknelė, palyginus su ta, kuria per savo vestuves pasipuošė „Swarovski“ kristalų verslo paveldėtoja Victoria Swarovski, yra pigi.

Žinoma, Victorios Swarovski vestuvinė suknelė buvo dekoruota 500 tūkst. kristalų. Turbūt jie ir sudarė didžiąją dalį jos vertės, kuri, kaip teigiama, viršijO 1 mln. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius