Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per užpuolimą pašautas Lady Gagos šunų vedžiotojas prašo aukų

Išgyvenęs itin pavojingus šūvius, kurie jį sužalojo vedžiojant atlikėjos Lady Gagos šunis, Ryanas Fischeris susidūrė su kitomis problemomis. Jis atskleidė susikūręs anketą sutelktinio finansavimo platformoje „GoFundMe“, tikėdamasis, kad gero linkintys žmonės padės jam atsistoti ant kojų.
Lady Gaga su savo šunimi, Ryanas Fischeris
Lady Gaga su savo šunimi, Ryanas Fischeris / „Instagram“ (missasiaxoxo, valleyofthedogs) nuotr.

Eonline.com rašo, kad neseniai Ryanas Fischeris „atsisveikino“ su nuomotu automobiliu, kuriuo keliavo po Ameriką, taip pat dėl „emocinės ir psichologinės“ sveikatos išsikraustė iš prabangaus Hollywood Hills gyvenamojo rajono.

„Aš, Trudy (taip Ryanas vadino automobilį – red. past.), 3 pliušiniai žaislai, panašūs į man labai svarbius šunis, ir GEROKAI per daug asmeninių daiktų 2 mėnesius bastėmės po JAV. Retkarčiais aplankydavo baimė. Jaučiausi vienišas. Apleistas ir be palaikymo. Ilgą laiką kamavo depresiją ir abejonės, savigaila“, – rašė vyras „GoFundMe“ anketoje.

„Bet tie keliai nuvedė mane į stovyklavietes dykumoje. Į „Walmart“ aikšteles ir poilsio zonas, pas draugus ir artimuosius Niujorke ir padėjo grįžti atgal, kad suprasčiau, kodėl nusprendžiau atsisveikinti su Hollywood Hills teikiama apsauga, kur kovojau už savo gyvybę ir gebėjimą judėti“, – tęsė jis.

15min primena, kad vasario mėnesį Ryanui Fischeriui užpuolikai šovė į krūtinę, vyrui vėlyvą vakarą išvedus pasivaikščioti du popmuzikos atlikėjos Lady Gagos prancūzų buldogų veislės šunis. Po poros mėnesių Los Andželo policija pranešė sulaikiusi penkis įtariamuosius šunų pagrobimo byloje. Visi sulaikytieji savo kaltę neigė.

Po incidento Ryanui Fischeriui teko iškęsti ne vieną operaciją, kurios buvo skirtos pažeistiems plaučiams gydyti. Po fizinės reabilitacijos vyras leidosi į emocinės ir psichologinės sveikatos stiprinimo kelionę – sėdo į automobilį ir keliavo po šalį, lankė bendruomenes, „kurios palaiko gijimo po traumų procesą“, toliau dalijosi vyras.

Tačiau grįžęs iš kelionės jis liko be nieko. Netekęs automobilio, buto ir ištuštinęs santaupas, Ryanas Fischeris tikisi sulaukti bent nedidelės finansinės paramos, padėsiančios jam sugrįžti į gyvenimą. Jo sąskaitoje jau daugiau nei 19 tūkst. dolerių, o kaip tikslą jis nurodė 40 tūkst. dolerių sumą.

„Pasibaigus santaupoms ir gyvenant iš dosnių žmonių aukų, kukliai kreipiuosi į jus pagalbos. Nelengva prašyti, bet supratau, kad tik pasidalijus savo pažeidžiamumu su kitais prasideda radikalūs pokyčiai“, – rašė jis.

Po žinios apie Ryano Fischerio užpuolimą, viešai palaikymą jam išreikšė ir Lady Gaga, tviteryje rašiusi: „Rizikavai savo gyvybe, kovodamas už mūsų šeimą. Amžinai liksi didvyriu.“

Po to dainininkė pranešė padengsianti net 97 tūkst. dolerių siekusias šunų vedžiotojo gydymo išlaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius