Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po netikėtos didžėjaus Avicii mirties pirmą kartą prabilo jo šeima

Pirmadienį garsaus švedų didžėjaus ir muzikos prodiuserio Avicii šeima nutraukė tylą po netikėtos jauno vaikino mirties – jo gyvybė užgeso penktadienį atostogaujant Omane.
Avicii
Avicii / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Avicii

Avicii, kurio tikrasis vardas buvo Timas Berglingas, mirė būdamas vos 28-erių. Jo mirtis sukrėtė visą muzikos pasaulį ir nuliūdino milijonus gerbėjų, kurių jaunas šokių muzikos kūrėjas turėjo visame pasaulyje.

Praėjus trims dienoms po Avicii mirties jo šeima padėkojo visiems už užuojautą, didžiulę paramą ir tai, kaip gražiai gerbėjų buvo pagerbtas Avicii atminimas.

„Norėtume padėkoti jums už paramą ir gražius žodžius apie mūsų sūnų ir brolį. Mes esame be galo dėkingi visiems, kurie mylėjo Timo muziką ir kuriems brangios jo dainos. Ačiū už visas iniciatyvas, skirtas pagerbti Timą, viešus susibūrimus, jo muziką skambinusius bažnyčių varpus, pagerbimus Koučeloje ir visas tylos minutes visame pasaulyje“, – sakoma pirmadienį per „E! News“ išplatintame Avicii šeimos pranešime.

Muzikanto artimieji taip pat pridūrė: „Esame dėkingi už privatumą šiuo sudėtingu metu. Mūsų noras yra, kad taip būtų ir toliau“.

Šis pranešimas buvo pasirašytas Avicii tėvų, dviejų brolių ir sesers vardu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Avicii
AFP/„Scanpix“ nuotr./Avicii

15min primena, kad Avicii buvo rastas negyvas penktadienio rytą savo viešbučio kambaryje Omane, kur atostogavo. Jo mirties priežastis kol kas neskelbiama, tačiau neoficialūs šaltiniai iš Omano tarnybų pranešė, kad „nėra jokių kriminalinių įtarimų“ ir panašu, jog jaunas vaikinas mirė dėl natūralių priežasčių.

Tiesa, niekam ne paslaptis, kad didžėjus turėjo rimtų sveikatos problemų – jį kamavo nuo besaikio alkoholio vartojimo sukeltas pankreatitas, prieš keletą metų jam buvo pašalinti apendicitas ir tulžies pūslė. Dėl to Avicii sakė metęs gerti ir 2016-aisiais nutraukė aktyvią koncertinę veiklą – muziką kūrė tik studijoje, o po festivalius ir vakarėlius nusprendė nebevažinėti, mat ten per daug pagundų.

Tikimasi, kad Avicii kūnas į Švediją bus parskraidintas dar šią savaitę. Kol kas nėra pranešama, ar didžėjaus laidotuvės bus viešos, ar privačios.

VIDEO: Avicii – „Wake Me Up“
VIDEO: Avicii - For A Better Day
VIDEO: Avicii - Lonely Together ft. Rita Ora

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius